شهدا مایه فخر همه ما هستند و خدمت به خانواده شهدا یک توفیق بزرگ است
معاون هماهنگ کننده مرزبانی فراجا در دیدار از خانواده شهید مرزبانی، گفت: شهدا مایه فخر همه ما هستند و خدمت به خانواده شهدا یک توفیق بزرگ است.
به گزارش
دفاعپرس از کردستان، سردار «حسن اسدالهی» در دیدار با خانواده شهید «اسماعیل فرخی»؛ امنیت، آرامش، عزت و اقتدار کشور را مرهون جانفشانی و ایثارگریهای شهیدانی دانست، اظهار کرد: شهدا بدون ادعا و بیمنت جان خود را برای دفاع از خاک این مرز و بوم کشور در طبق اخلاص گذاشتند.
وی افزود: شهدا مایه فخر همه ما هستند و خدمت به خانواده شهدا یک توفیق بزرگ است.
معاون هماهنگ کننده مرزبانی فراجا دیدار با خانواده شهدا را برای خود و سایر همکاران مایه افتخار دانست و تصریح کرد: ما برای همیشه مدیون خون پاک شهدا هستیم و امیدواریم با حفظ اقتدار و امنیت کشور، ادامه دهنده راه این عزیزان باشیم.
وی با اشاره به اینکه امنیت و آسایش با ثبات کنونی مدیون خون پاک شهدا و دعای خیر خانواده شهداست، گفت: ان شاءالله ما شرمنده شهدا نشویم و مطئمن باشید هر آنچه که در توان داریم برای امنیت کشور در طبق اخلاص خواهیم گذاشت تا هموطنانمان از آرامش و آسایش برخوردار باشند.
الهی خاطرنشان کرد: هریک از شهدا با نثار خون خود بالاترین خدمت را به کشور و نظام مقدس ایران اسلامی کردهاند و امیدواریم بتوانیم زحمات خانواده آنان را جبران کنیم.
شایان ذکر است، در این دیدار سردار اسد الهی ضمن رسیدگی به مشکلات خانواده معظم شهید، با اهدا لوح تقدیر از پدر آن شهید والا مقام تجلیل کرد.
انتهای پیام/