یادواره شهدای محله بهارانچی اصفهان برگزار شد

یادواره ۸۶ شهید محله «بهارانچی» اصفهان با حضور حاج «صادق آهنگران» و جمعی از مدیران شهر برگزار شد.
کد خبر: ۷۸۷۵۸۸
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۱ - 24October 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اصفهان، یادواره ۸۶ شهید محله «بهارانچی» شب گذشته با حضور حاج صادق آهنگران در مسجد امام سجاد (ع) اصفهان، برگزار شد.

یادواره شهدای محله بهارانچی اصفهان برگزار شد

 حجت‌الاسلام «سید محمد بهشتی» از مبلغان دینی در این مراسم اظهار داشت: دوران دفاع مقدس دوران مقاومت ملتی با دست خالی در برابر جهان کفر بود و امروز وظیفه آحاد جامعه است که این مسیر را ادامه دهند.

وی اضافه کرد: همچنین مسوولان ما باید نسبت به وضعیت فرهنگی و اقتصادی جامعه اهتمام لازم را داشته باشند و اگر از این مسیر دور شوند به تحقیق مخالف شهدا عمل کرده‌اند.

همچنین «محمدرضا یادگاری» از رزمندگان دوران دفاع مقدس و مسسولذبرگزلری یادواره در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس در اصفهان با اشاره به نقش مردم اصفهان در دوران دفاع مقدس و تقدیم ۲۴ هزار شهید در راه ارزش‌های اسلام و انقلاب، اشاره کرد و اظهار داشت: منطقه ۹ شهرداری اصفهان در غرب این شهر قریب ۹۰۰ شهید تقدیم راه اسلام کرده است که یکی از این محله‌های این منطقه، محله «بهارانچی» است که ۸۶ شهید تقدیم راه اسلام کرده است.

مسوول یادواره شهدای محله «بهارانچی» اصفهان به نقش و تاثیر روحانیت اصیل انقلابی در این منطقه و محله اشاره کرد و گفت: حجت‌الاسلام «حسن بهشتی‌نژاد» و «مهدی بهشتی‌نژاد» از اولین شهدای محله با نثار خون خون پیشتازی روحانیت را در دفاع از آرمان‌های اسلام و انقلاب به وضع ظهور گذاشتند.

وی تصریح کرد: این محله دارای یک خانواده سه شهیدی، ۱۵ خانواده دو شهیدی و ۴ شهید طلبه و روحانی، ۲ شهید ترور، ۲ شهید انقلاب و یک شهید سلامت است. همچنین قریب ۴۳۰ نفر از اهالی این محل در دوران دفاع مقدس در جبهه‌های حق علیه باطل شرکت کردند و قریب ۱۰۰ جانباز و ۱۳ آزاده از افتخارات این محله است.

در این مراسم کتاب «ستارگان بهشت» پیرامون زندگی‌نامه شهدای این محله رونمایی شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار