اردوغان: حماس به آتش‌بس غزه پایبند و «اسرائیل» آن را نقض کرده است

رئیس‌جمهور ترکیه با اشاره به اینکه کشورش قاطعانه در کنار فلسطینی‌ها خواهد ایستاد، ضمن تأکید بر ضرورت فشار دیپلماتیک بر رژیم صهیونیستی، این رژیم را به نقض آتش‌بس در غزه متهم کرد.
کد خبر: ۷۸۷۶۴۵
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۸ - 24October 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از آناتولی، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه اظهار داشت: جنبش حماس به توافق آتش‌بس در غزه پایبند است و اسرائیل آن را نقض می‌کند.

اردوغان: حماس به آتش‌بس غزه پایبند و «اسرائیل» آن را نقض کرده است

اردوغان هنگام بازگشت از سفر دوره‌ای به سه کشور کویت، قطر و عمان در گفت‌و‌گو با خبرنگاران افزود: آنچه در نوار غزه اتفاق می‌افتد، آزمونی برای جهان اسلام است و ترکیه قاطعانه در کنار برادران فلسطینی خود خواهد ایستاد.

وی خاطرنشان کرد که بازسازی غزه کار آسانی نیست و ترکیه این گام را به صورت جمعی، به ویژه با کشور‌های خلیج فارس، بر خواهد داشت و مقدمات بازسازی نوار غزه در حال انجام است.

رئیس جمهور ترکیه اظهار داشت که مذاکرات جامعی در مورد کارگروه غزه در حال انجام است، زیرا این یک موضوع چند بعدی است و ترکیه آماده است تا در این زمینه همه نوع حمایتی را ارائه دهد.

اردوغان همچنین بر لزوم وادار کردن اسرائیل به پایبندی به تعهداتش از طریق تحریم‌ها و توقف فروش سلاح به این رژیم تأکید کرد.

طبق اظهارات رئیس جمهور ترکیه، جزئیات «نیروی تثبیت‌کننده‌ای» که قرار است وظایف خود را در غزه بر عهده خواهد گرفت هنوز مشخص نیست و بحث‌ها در خصوص آن در حال انجام است.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار