به گزارش دفاعپرس از خراسان رضوی، «محمود افکنپور» مدیر آموزش و پرورش شهرستان تایباد در حاشیه مراسم افتتاحیه مدرسه شش کلاس روستای محسنآباد اظهار داشت:شهرستان تایباد بهترین خیرین مدرسهساز را دارد و در سه سال گذشته، حدود ۳۱ مدرسه افتتاح یا کلنگزنی شد که در مهر امسال ۲۰ مدرسه با ۱۱۳ کلاس درس به بهرهبرداری رسیده است.

وی با اشاره به اینکه مدرسه شش کلاسه روستای محسنآباد از توابع این شهرستان به همت موسسه فرهنگی هنری خادمین علی ابن ابیطالب (ع) به بهرهبرداری رسید افزود: روستای محسنآباد مدرسهای پنج کلاسه با قدمت ۴۰ سال داشت، در این روستا ۷ کلاس ابتدایی داریم که با افتتاح مدرسه جدید، پوشش کامل فضای کلاس درس مهیا شده است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان تایباد در خصوص نبود مدرسه دوره اول متوسطه در این روستا و ترک تحصیل برخی دانشآموزان به ویژه دختران تصریح کرد: به دلیل اینکه این روستا فاقد دوره اول متوسطه است دانشآموزان برای ادامه تحصیل باید به روستای کشگک که روستای همجوار است بروند، اما بر اساس فرهنگ حاکم بر منطقه، برخی دانش آموزان دختر، ترک تحصیل میکنند.
افکنپور خاطرنشان کرد: سال قبل ۲۴ کلاس کانکسی برپا بود که امسال با بهرهبرداری از فضاهای جدید آموزشی تعدادی از آنها برچیده شد و این رقم به حدود ۱۷ کلاس کانکسی کاهش یافت.
وی بیان داشت: در تایباد متأسفانه در مدارس شهری، تراکم دانشآموزی در سقف نرم کلاسی با ۴۰ دانشآموز است؛ پیگیریم تا دو مدرسه در سطح شهر کلنگ زنی شود و برای ساخت دو مدرسه دیگر هم اقداماتی انجام گرفته است و امیدواریم در طرح نهضت توسعه عدالت فضاهای آموزشی، مشکل تایباد برطرف شود.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان تایباد گفت: با توجه به خروجی دانشگاه فرهنگیان و نیروهای ماده ۲۸ جذب شده، امسال کمبود نیروی انسانی در مقطع ابتدایی نداشتیم به جز حدود ۳ نفر در مقاطع دوره اول و دوم متوسطه که این کمبودها را هم با ساعات اضافه کار جبران کردیم.
انتهای پیام/