یادواره سردار جاویدالاثر «عبدالمحمد سالمی» در اهواز برگزار می‌شود

یادواره سردار جاویدالاثر شهید «عبدالمحمد سالمی» از فرماندهان شناسایی قرارگاه سری نصرت و هم‌رزم شهید «علی هاشمی»، در محله آسیاباد اهواز برگزار می‌شود.
کد خبر: ۷۸۷۸۰۰
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۹ - 25October 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خوزستان، یادواره سردار جاویدالاثر شهید «عبدالمحمد سالمی» از نیرو‌های شناسایی قرارگاه سری نصرت در اهواز برگزار می‌شود.

یادواره سردار جاویدالاثر «عبدالمحمد سالمی» در اهواز برگزار می‌شود

یادواره سردار جاویدالاثر شهید «عبدالمحمد سالمی» از فرماندهان شناسایی قرارگاه سری نصرت و هم‌رزم شهید «علی هاشمی»، فردا یکشنبه (چهارم آبان‌ماه ۱۴۰۴) در محله آسیاباد اهواز برگزار می‌شود.

در این مراسم که از ساعت ۱۸ در خیابان ۱۲ آسیاباد آغاز می‌شود، خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران، جانبازان و رزمندگان دفاع مقدس استان خوزستان حضور خواهند داشت. در بخش‌هایی از برنامه، ناگفته‌هایی از زندگی این شهید والامقام توسط خانواده و بستگان وی روایت خواهد شد.

شهید سالمی از پیشگامان جهاد سازندگی و پشتیبانی جنگ بود که پس از تأسیس قرارگاه نصرت، مسئولیت شناسایی و عملیات‌های برون‌مرزی را برعهده گرفت.  وی در عملیات خیبر در اسفند ۱۳۶۲به شهادت رسید و پیکر مطهرش تاکنون به وطن بازنگشته و تنها یک یادبود از این شهید در گلزار شهدای اهواز برپا شده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار