سردار اکبری: خراسان شمالی از استان‌های برتر در اجرای برنامه‌های جهاد تبیین است

فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان شمالی گفت: از زمان ابلاغ تشکیل قرارگاه جهاد تبیین، این قرارگاه با جدیت فعالیت خود را در استان آغاز کرده و امروز به یکی از الگو‌های موفق اجرای مأموریت‌های فرهنگی و بصیرتی در کشور تبدیل شده است.
کد خبر: ۷۸۷۹۵۴
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۴ - 26October 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خراسان شمالی، «سردار اکبری» فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان شمالی در جلسه قرارگاه ملی جهاد تبیین استان، اظهارداشت: از زمان ابلاغ تشکیل قرارگاه جهاد تبیین، این قرارگاه با جدیت فعالیت خود را در استان آغاز کرده و امروز به یکی از الگو‌های موفق اجرای مأموریت‌های فرهنگی و بصیرتی در کشور تبدیل شده است.

سردار اکبری: خراسان شمالی از استان‌های برتر در اجرای برنامه‌های جهاد تبیین استوی ضمن اشاره به برگزاری نشست تبیینی این قرارگاه با حضور مدیران کل استان، افزود: وظایف دستگاه‌ها بر اساس ابلاغیه‌های ارسالی تشریح و پس از آن، نشست‌های بصیرتی برای کارمندان دستگاه‌های اجرایی و عموم مردم به‌صورت گسترده در استان برگزار شد.

سردار اکبری با اشاره به مقطع ابتدایی فعالیت قرارگاه و هم‌زمانی آن با انتخابات ریاست‌جمهوری، تصریح کرد: در آن مقطع تمرکز فعالیت‌ها بر مشارکت حداکثری مردم در انتخابات بود که به لطف خدا، خراسان شمالی در میان سه یا چهار استان نخست کشور از نظر میزان مشارکت قرار گرفت.

فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه (ع) ادامه داد: پس از آن نیز با همکاری مسئولان استانی، برنامه‌های قرارگاه در مسیر برگزاری کنگره ۳۰۰۰ شهید استان دنبال شد. ستاد این کنگره متشکل از همان اعضای قرارگاه جهاد تبیین بود و ۲۴ کمیته آن با مسئولیت مدیران کل، ائمه جمعه، استاندار و فرمانداران شهرستان‌ها فعالیت خود را آغاز کردند و سیاست‌گذاری‌ها و اهداف اصلی در همان جلسات تعیین و وظایف دستگاه‌ها مشخص شد و همه دستگاه‌ها در پشتیبانی از برنامه‌ها پای کار بودند. تاکنون ۲۱ اجلاسیه در سطح استان برگزار شده و برخی در حال برگزاری است.

سردار اکبری در تشریح عملکرد سپاه و بسیج در حوزه جهاد تبیین، اظهارداشت: تاکنون ۴۵ هزار و ۴۳۲ نشست بصیرتی برای عموم مردم برگزار شده که در مجموع بیش از یک‌میلیون و ۶۵۴ هزار نفر در این نشست‌ها شرکت داشته‌اند. همچنین ۴۲۰ هادی سیاسی در سطح استان به‌کار گرفته شده و ۹۱۳ نفر نیز به‌عنوان سخنرانان مدعو در برنامه‌ها حضور داشته‌اند.

فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه (ع) استان، افزود: در راستای ارتقای سطح فکری و تبیینی، ۲۱۰ هیئت اندیشه‌ورز با مخاطب سه‌هزار و ۸۱۰ نفر تشکیل شده است. در حوزه فضای مجازی نیز در قالب رزمایش و شبکه‌های «صامن»، هزار و ۴۷۲ کانال فعال با مجموع ۲۴۴ هزار و ۵۰۰ مخاطب در استان فعالیت دارند.

وی از برگزاری سه‌هزار و ۴۱۰ نشست بصیرتی غیرحضوری در بستر فضای مجازی با حضور بیش از ۴۵ هزار نفر مخاطب خبر داد و افزود: تاکنون ۲۱ جلسه استانی و ۱۰۹ جلسه شهرستانی از سوی فرمانداران در قالب قرارگاه جهاد تبیین تشکیل شده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار