رد پای ۸۵ میلیون بمب اتم در ایران

شما نشان دادید که غیر از اهداف پلید سیاسی‌تان با حاکمیت و تعداد افرادی که در لیست‌تان هستند، با فرهنگ، تمدن و ماهیت ایرانی‌ها مشکل دارید و خواهان ملت‌هایی هستید که مانع اهداف پلید شما در سراسر دنیا نشوند.
کد خبر: ۷۸۷۹۶۱
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۱ - 26October 2025

گروه استان‌های دفاع‌پرس‌ ـ هوشنگ نوبخت؛ سال‌هاست که به بهانه این که ایران در پی ساخت بمب اتم برای تهدید جهان است، ملت ما را در بدترین شرایط و ناجوانمردانه‌ترین تحریم‌ها قرار دادند.

رد پای ۸۵ میلیون بمب اتم در ایران

کسی نیست، نهاد‌ها و سازمان‌های های بین المللی را مجاب کند و بگوید حتی اگر ایران دنبال این هدف است و عهد بسته که این کار را انجام دهد، چرا بابت حداقل بیست سال گذشته که از این سلاح غیرمجاز بهره نبرده، عذرخواهی نمی‌کنید.

شمایی که همیشه در رسانه‌های جیره خوار تحت امرتان دم از انسانیت و شرافت و صلح می‌زنید و پشت ظاهر فریبنده تان مدعی هستید که حافظ منافع مردم ایران هستید، شهامت داشته باشید و بگوئید که با تحریم‌های کم نظیرتان در همه حوزه ها، به چند دولتمرد ایران لطمه زده‌اید یا مردمی که به واسطه انواع تحریم‌های شما زیر بار زندگی و معیشت، کمرشان خم شده است.

شما دولت ایران را تحریم کردید یا بیماران خاص اهواز را، مجلس را تحریم کردید یا کول بر‌های کرد را که سال‌ها جنس خارجی وارد می‌کردند؟ وزیران را تحریم کردید و در منگنه گذاشتید یا کاسب کاران تهرانی که با نوسان دلار‌های شما ورشکست شدند؟

 شما نشان دادید که غیر از اهداف پلید سیاسی تان با حاکمیت و تعداد افرادی که در لیست تان هستند، با فرهنگ، تمدن و ماهیت ایرانی‌ها مشکل دارید و خواهان ملت‌هایی هستید که مانع اهداف پلید شما در سراسر دنیا نشوند.

 شما در پی حذف برنامه‌های همیشه احتمالی اتمی ایران هستید در حالی که متوجه شده‌اید، این سرزمین اهورایی که با زجر و عناد گره خورده بیش از ۸۵ میلیون سانتریفیوژ دارد. ایران دارای ۸۵ میلیون بمب اتم است که محال است بتوانید این هجمه از تولید را از بین ببرید.

شما در همین جنگ اخیر باز هم قربانی بمب‌های اتمی و هسته‌ای ایران شدید و از این ملت کمر خم شده ولی راست قامت، سیلی خوردید. ملتی که به شدت از درون قربانی نامهربانی‌ها و بی تدبیری‌های سیاسی و اقتصادی برخی دولتمردان و جناح‌ها است، اما در بزنگاه خطر برای مام میهن، گرسنگی و گاه بی عدالتی را در پستوی ذهن اش آرشیو کرد و دعایش را بدرقه موشک‌هایی که راهی صورت‌های پلید شما شدند، چون دست تان برای تجزیه ایران رو شده بود.

این خاک برای این مردم فراتر از جزئیاتی است که شما در نقشه هایتان اتود می‌زنید. مادامی که هدف تان هویت، تاریخ، تمدن و فرهنگ ریشه دار ایران باشد، مادامی که برنامه دارید این کشور را تجزیه و پاره پاره کنید، مادامی که به بهانه‌های مختلف و به شکل واقعی بر زندگی این مردم فشار می‌آورید و در شعار حامی آن‌ها هستید؛ هر ایرانی در هر شرایطی مقابل شما یک بمب اتم است و تنها راه عبور از این کشور، احترام به استقلال این ملت آزاده است که می‌خواهند آنگونه زندگی کنند که لیاقت دارند و شما با هر تحریم، با هر تهدید، با هر یورش به این آب و خاک نه تنها دل آن‌ها را به دست نخواهید آورد که باعث شعله ور شدن فیلتر موشک‌های خشم و نفرت آن‌ها خواهید شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار