پروژه گندله‌سازی شهرستان بیجار عامل تحول در اشتغال منطقه می‌شود

فرماندار بیجار با تأکید بر ضرورت تسریع در اجرای این پروژه گفت: تکمیل طرح گندله‌سازی می‌تواند نقطه عطفی در توسعه اقتصادی شهرستان بیجار و ایجاد اشتغال پایدار باشد.
کد خبر: ۷۸۸۱۱۹
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۸ - 26October 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، «کاظم کاظمی» عصر شنبه در جریان بازدید از معدن صبا نور و «شرکت صبا امید غرب خاورمیانه» با اشاره به اهمیت این پروژه در توسعه اقتصادی منطقه، گفت: وضعیت جاده‌های منتهی به معادن مناسب نیست و مشکلاتی برای تردد کامیون‌ها ایجاد کرده است.
 
پروژه گندله‌سازی شهرستان بیجار عامل تحول در اشتغال منطقه می‌شود
 
وی افزود: در این بازدید مقرر شد بهسازی جاده‌ها و لکه‌گیری‌های موقتی در دستور کار قرار گیرد. همچنین معادن باید بخشی از حقوق دولتی خود را برای بهبود مسیر‌های دسترسی هزینه کنند.
 
فرماندار بیجار با بیان اینکه پیشرفت فیزیکی پروژه گندله‌سازی در حدود ۶۷ درصد اعلام شده است، اظهار کرد: از روند فعلی رضایت نداریم.
 
وی گفت: موضوع به مدیرعامل شرکت صبا امید و پیمانکار اصلی یعنی شرکت فولاد تکنیک منتقل شده و ظرف دو هفته آینده مجدداً بازدید و گزارش پیشرفت پروژه بررسی خواهد شد تا کار طبق تعهدات قرارداد به سرانجام برسد.
 
کاظمی تصریح کرد: تکمیل این پروژه می‌تواند نقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار و جلوگیری از خام‌فروشی مواد معدنی داشته باشد و موجب افزایش ارزش‌افزوده در چرخه تولید فولاد در شهرستان بیجار شود.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار