روزانه بیش از ۵۰۰۰ نفر از مسابقات سراسری قرآن کریم در سنندج استقبال کردند

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان گفت: در طول برگزاری چهل‌وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم، به صورت میانگین روزانه بیش از ۵۰۰۰ نفر از مردم استان کردستان در سالن‌ها و محوطه مسابقات حضور پیدا می‌کنند و به تماشای مسابقات می‌نشینند.
کد خبر: ۷۸۸۱۵۴
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۵ - 26October 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، حجت‌الاسلام «محمد کاروند» اظهار کرد: توفیق میزبانی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم این دوره نصیب استان کردستان شد که مسابقات از بیست‌وششم مهر در سنندج آغاز شد و مراسم اختتامیه فردا پنجم آبان با حضور مسئولان کشوری، استانی و مردم استان کردستان برگزار می‌شود.
 
روزانه بیش از ۵۰۰۰ نفر از مسابقات سراسری قرآن کریم در سنندج استقبال کردند
 
وی افزود: در این دوره از مسابقات، شرکت‌کنندگانی از ۳۱ استان کشور حضور یافتند و برگزیدگان مراحل استانی به مرحله کشوری راه پیدا کردند.
 
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان گفت: مسابقات در رشته‌های گروهی از جمله هم‌خوانی قرآن کریم، هم‌سرایی، دعاخوانی و اذان در مرحله نخست برگزار و اختتامیه این بخش روز دوشنبه هفته گذشته انجام شد.
 
حجت‌الاسلام کاروند ادامه داد: پس از آن، رقابت رشته‌های ترتیل، قرائت و حفظ از روز دوشنبه آغاز شد و امروز نیز شرکت‌کنندگان در مرحله فینال رشته‌های قرائت تحقیق و حفظ به رقابت می‌پردازند.
 
وی تصریح کرد: فردا صبح برنامه‌ای در مجتمع نخواهیم داشت و مراسم اختتامیه ساعت ۱۸ روز پنج‌شنبه پنجم آبان برگزار می‌شود.
 
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان خاطرنشان کرد: در این مراسم از نفرات برتر هر رشته تقدیر خواهد شد و در برخی از رشته‌ها تا رتبه پنجم نیز لوح تقدیر اهدا می‌شود و نفرات اول به رقابت‌های بین‌المللی راه پیدا می‌کنند.
 
حجت‌الاسلام کاروند با اشاره به استقبال گسترده مردم از مسابقات قرآن، عنوان کرد: امسال شاهد استقبال بی‌نظیری در برگزاری این دوره از مسابقات بودیم و سالن اصلی و سالن دوم هر دو مملو از جمعیت بود و حتی در محوطه حیاط نیز جای نشستن وجود نداشت.
 
وی اضافه کرد: برای امشب ظرفیت بیشتری را برای مردم در نظر گرفته‌ایم و تمهیدات لازم برای رفت‌وآمد، ترافیک و پذیرایی مردم نیز پیش‌بینی شده است.
 
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان ادامه داد: حضور اقوام مختلف از سراسر کشور در کردستان، جلوه‌ای از زیبایی و همبستگی ملی بود و مردم سنندج و شهرستان‌های اطراف نیز با لباس‌های سنتی کردی حضور یافتند و فضای معنوی و فرهنگی ویژه‌ای رقم زدند.
 
حجت‌الاسلام کاروند با بیان اینکه پیام اصلی این دوره از مسابقات، وحدت و قرآن‌دوستی در جامعه است، گفت: در گذشته گاهی مسابقات بیشتر برای مدعوین خاص برگزار می‌شد، اما امسال شاهد حضور گسترده مردم قرآن‌دوست استان کردستان بودیم، مردمی که بسیاری از آنان حافظ، قاری یا اهل تدبر در قرآن هستند.
 
وی تصریح کرد: در طول برگزاری مسابقات، به‌طور میانگین روزانه بیش از ۵۰۰۰ نفر از مردم در سالن‌ها و محوطه مسابقات حضور می‌یابند و از مسابقات استقبال می‌کنند.
 
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان عنوان کرد: در مجموع ۳۱۳ شرکت‌کننده از سراسر کشور در این دوره شرکت داشتند که از استان کردستان نیز ۱۲ نفر به مرحله کشوری راه یافته‌اند و امیدواریم این عزیزان نیز موفق به کسب رتبه‌های برتر شوند.
 
حجت‌الاسلام کاروند از جوایز ویژه برای برگزیدگان کردستانی خبر داد و گفت: در صورت کسب رتبه توسط نمایندگان استان، جوایز ویژه‌ای برای آنان در نظر گرفته‌ایم که به زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار