هر مسجد به یک دارالقرآن تبدیل شود و قرآن در سطح جامعه رسوخ کند

نماینده ولی فقیه در استان کردستان با اشاره به ضرورت توسعه فعالیت‌های مردمی قرآنی، افزود: هر مسجد باید به عنوان یک دارالقرآن فعال شود و حداقل یک اتاق برای فعالیت‌های قرآنی در آن اختصاص یابد.
کد خبر: ۷۸۸۴۰۲
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۳ - 27October 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، حجت اسلام والمسلمین «عبدالرضا پورذهبی» صبح امروز در سومین جلسه شورای توسعه قرآنی استان کردستان اظهار کرد: مهم است که قرآن به مدارس و جامعه نفوذ کند و سطح فعالیت‌های قرآنی نسبت به سال‌های گذشته ارتقا یابد.
 
هر مسجد به یک دارالقرآن تبدیل شود و قرآن در سطح جامعه رسوخ کند
 
وی با اشاره به ضرورت توسعه فعالیت‌های مردمی قرآنی، افزود: هر مسجد باید به عنوان یک دارالقرآن فعال شود و حداقل یک اتاق برای فعالیت‌های قرآنی در آن اختصاص یابد.
 
پورذهبی با یادآوری ظرفیت بیش از ۲ هزار مسجد استان برای شیعیان و اهل سنت تأکید کرد: که ایجاد چنین فضا‌هایی کاملاً عملی است و می‌تواند در گسترش فرهنگ قرآنی مؤثر باشد.
 
رئیس شورای توسعه قرآنی استان کردستان راهمچنین به پروژه‌های شاخصی مانند خانه قرآنی اشاره و از تلاش‌های مسئولان برای ایجاد فضا‌های مناسب برای فعالیت‌های قرآنی قدردانی کرد. 
 
وی افزود: برگزاری محافل قرآن، فعالیت‌های هیئات و برنامه‌های ایام فاطمی و محرم می‌تواند آغازگر اقدامات مؤثر در توسعه فرهنگ قرآنی باشد.
 
پورذهبی تأکید کرد: شورا باید نقش نظارتی و حمایتی خود را در توسعه فعالیت‌های قرآنی حفظ کند و تمامی مصوبات به گونه‌ای اجرایی شود که سطح فعالیت‌ها نسبت به سال‌های گذشته ارتقا یابد.
 
وی در ادامه تأکید کرد: امامان جمعه و فرمانداران بازدید‌های میدانی از موسسات قرآنی داشته باشند که فعالیت‌ها تقویت شود و در مناطقی که موسسه‌ای وجود ندارد ایجاد شود.
 
پورذهبی با اشاره به اهمیت الگوگیری از حضرت زینب سلام‌الله‌علی‌ها افزود: وقتی نام حضرت زینب سلام‌الله‌علی‌ها به میان می‌آید، یاد حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام نیز زنده می‌شود باید همواره در نظر داشته باشیم که پیام ایثار و مقاومت شهدا و بزرگوارانی، چون حضرت صدیقه کبری سلام‌الله‌علی‌ها و حضرت زینب سلام‌الله‌علی‌ها الهام‌بخش ما در فعالیت‌های قرآنی باشد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار