رشد دو و نیم برابری آثار در دومین جشنواره رسانه‌ای «طنین» استان سمنان

رئیس بسیج جامعه زنان استان سمنان گفت: دومین جشنواره رسانه‌ای «حریم رسالت» با عنوان «طنین» با رشد دو و نیم برابری آثار نسبت به سال گذشته برگزار شد.
کد خبر: ۷۸۸۴۵۲
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۵ - 27October 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از سمنان، کبری اعرابی، رئیس بسیج جامعه زنان استان سمنان در حاشیه آیین اختتامیه این جشنواره که در سالن اجتماعات شهید بسطامی سپاه استان سمنان برگزار شد، اظهار داشت: در دوره‌ای قرار داریم که جهاد تبیین و روایت‌گری زنان از مؤثرترین مؤلفه‌های فرهنگی است و بهره‌گیری از ظرفیت هنر در حوزه زن و خانواده می‌تواند نقش مهمی در این عرصه ایفا کند.

رشد دو و نیم برابری آثار در دومین جشنواره رسانه‌ای «طنین» استان سمنان
وی افزود: جریان‌سازی فرهنگی توسط بانوان هنرمند و فعال در حوزه رسانه، فرصت مناسبی برای تبیین جایگاه واقعی زنان در جامعه اسلامی و مقابله با تصویرسازی‌های نادرست دشمنان است.
رئیس بسیج جامعه زنان استان سمنان با اشاره به استقبال گسترده بانوان از این جشنواره بیان کرد: رشد دو و نیم برابری آثار نشان‌دهنده علاقه، مشارکت و توانمندی زنان در عرصه رسانه است و برخلاف القائات دشمن، زنان در جمهوری اسلامی ایران منزوی نیستند، بلکه حضوری اثرگذار در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دارند.
اعرابی تصریح کرد: امسال ۴۵۱ اثر در پنج بخش به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که از میان آن‌ها ۴۰ اثر به‌عنوان برگزیده انتخاب و معرفی شدند.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار