مدیران از حضرت زینب (س) مدیریت فرصت‌ها را یاد بگیرند

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: حضرت زینب (س) الگوی برجسته‌ای از مدیریت بحران عاقلانه در حادثه عاشورا بود که باید از ایشان الگوگیری کرد.
کد خبر: ۷۸۸۴۸۱
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۱ - 28October 2025

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین «سید رمضان موسوی مقدم» نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در  در نشست معاونان بنیاد شهید با تأکید بر اینکه مدیریت چیزی جز استفاده از فرصت‌ها نیست، ضمن تبریک میلاد پر خیر و برکت حضرت زینب کبری (س) و با اشاره به القاب ایشان، اظهار داشت: ذهنیت ایشان بسیار برجسته و در روز عاشورا با مدیریت بحران، تمام کارهایشان عقلانی بود.

مدیران از حضرت زینب (س) درس مدیریت فرصت‌ها را یاد بگیرند

وی در تعریف مدیریت گفت: مدیریت چیزی جز استفاده از فرصت‌ها نیست؛ لذا شما باید بتوانید از فرصت پیش‌آمده خوب استفاده کنید تا مدیریت خوبی انجام دهید.

حجت‌الاسلام موسوی مقدم واقعه عاشورا را یک حادثه تاریخی دانست که در آن حضرت زینب (س) توانست در بدترین شرایط و در فرصت‌هایی که به دست آورد، تکیه‌گاه تاریخی خود را ثبت کند و تاکید کرد: بنابراین مدیریت برداشت‌ها از حوادث نیز بسیار حیاتی است. ما باید از این فرصت‌ها حداکثر بهره‌برداری را داشته باشیم و شیوه‌ها و روش‌های مدیریت بحران از استعداد‌های حضرت زینب (س) را به کار بگیریم.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران به نقش موثر رسانه‌ها پرداخت و به مسئولان توصیه کرد: کوچک‌ترین خبری که اتفاق می‌افتد، به‌خصوص در مسائل اقتصادی، بزرگ‌ترین خبر است، لذا بلافاصله آن را جواب داده و اقدام کنید، زیرا اگر این امر نشود، می‌بینید که موجی ایجاد شده و در قالب این جو بسیاری از حقایق از بین می‌رود.

وی در پایان یادآور شد: حضرت زینب (س) توانستند در شرایط تبلیغات سوء شدید علیه اهل بیت (ع)، حادثه عاشورا را روایت کنند و امروز نیز باید با دقت و تجدیدنظر در مدیریت و رفتارمان، از بروز اختلافات و بهره‌برداری دشمنان از حواشی جلوگیری کنیم.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار