تأکید بر ثبت بنیاد حماسه اسلامی ۶ بهمن آمل

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران بر ثبت بنیاد حماسه اسلامی ششم بهمن آمل تأکید کرد.
کد خبر: ۷۸۸۶۷۱
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۹ - 28October 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، «محمد محمدی» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، امروز (سه شنبه) در جریان دیدار با «علی امانی» مسئول دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت شهرستان آمل و اعضای ستاد مردمی گرامی‌داشت حماسه اسلامی ششم بهمن و موسسه فرهنگی هنری هزارسنگر، از آغاز روند ثبت بنیاد حماسه اسلامی مردمی ششم بهمن آمل خبر داد و اظهار داشت: در سال‌های گذشته تلاش‌هایی برای ثبت این بنیاد صورت گرفت، اما به نتیجه نرسید. اکنون با هماهنگی‌های انجام‌شده با شورای فرهنگ عمومی کشور، تصمیم داریم از مصوبه پیشین شورای عالی انقلاب فرهنگی بهره‌برداری کرده و این موضوع را با جدیت دنبال کنیم.

تأکید بر ثبت بنیاد حماسه اسلامی ۶ بهمن آمل

وی با ابراز خرسندی از حضور در جمع ایثارگران و یادگاران دفاع مقدس، این نشست را بسیار مفید و سازنده توصیف کرد و افزود: در این جلسه، مباحث مهمی پیرامون گرامیداشت هفته ششم بهمن آمل مطرح شد که می‌تواند زمینه‌ساز اقدامات مؤثر فرهنگی در سطح استان و کشور باشد.

محمدی همچنین بر ضرورت تولید محتوای رسانه‌ای به‌روز و تأثیرگذار برای معرفی این حماسه بزرگ به مردم آمل، مازندران، ایران و حتی مخاطبان جهانی تأکید کرد و اذعان داشت: اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران آمادگی دارد با انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری، از تولیدات رسانه‌ای مرتبط با این حماسه حمایت همه‌جانبه کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به تعلق خاطر خود به این دیار، گفت: به‌عنوان فرزند آمل، تمام توان خود را برای ماندگاری و ترویج این حماسه اسلامی مردمی به‌کار خواهیم گرفت و از هیچ کمکی دریغ نخواهیم کرد.

«علی امانی، مسئول دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت شهرستان آمل، ضمن قدردانی از حضور «محمد محمدی» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران و ارائه دیدگاه‌ها و پیشنهاد‌های ارزشمند، ابراز امیدواری کرد که این دیدار‌ها ادامه‌دار باشد و زمینه بهره‌برداری از ظرفیت‌های موجود برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر هفته ششم بهمن فراهم شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار