بهره برداری از پارک بانوان حضرت معصومه (س) تا پایان سال جاری در یزد

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری در حاشیه بازدیدخبرنگاران از پروژه‌های عمرانی این سازمان، از افتتاح پارک بانوان حضرت معصومه (س) در  یزد خبر داد و گفت: این پارک در منطقه‌ای کم‌برخوردار و در شمالی‌ترین نقطه شهر احداث شده است.
کد خبر: ۷۸۸۷۶۲
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۰ - 29October 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از یزد؛ محمدسعید کاشفی، رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری یزد در حاشیه بازدید خبرنگاران از پروژه‌های عمرانی این سازمان با اعلام این خبر گفت: این پارک بزرگترین پارک ویژه بانوان با مساحتی حدود 12 هکتار است که در منطقه‌ای کم‌برخوردار و در شمالی‌ترین نقطه شهر احداث شده است.

بهره برداری از پارک بانوان حضرت معصومه (س) تا پایان سال جاری در یزد

رئیس سازمان سیما و منظر شهرداری یزد با اشاره به مشکل کم‌آبی در استان تصریح کرد: علی‌رغم مشکلات عدیده آبی، با برنامه‌ریزی و صرفه‌جویی انجام شده، توسعه فضای سبز را دنبال می‌کنیم. در حال حاضر آب این پارک و سایر فضا‌های سبز این محدوده از طریق چاه و با لوله‌کشی تأمین می‌شود.

کاشفی در بخش دیگری از سخنانش به پروژه استفاده از پساب برای آبیاری فضای سبز اشاره کرد و اظهار داشت: برای استفاده از پساب، زیرساخت‌های گسترده‌ای نیاز است که خوشبختانه شهرداری در سال‌های گذشته اقدامات خوبی در این زمینه انجام داده و حدود چهل کیلومتر لوله‌گذاری انجام شده است. پیمانکار ایستگاه پمپاژ نیز مشخص شده و پیش‌بینی می‌شود این ایستگاه تا یکی دو ماه آینده آماده بهره‌برداری شود. با تکمیل این پروژه، می‌توانیم از سهمیه پساب برای آبیاری فضای سبز در سطح شهر استفاده کنیم.

وی در پاسخ به سؤالی درباره ساماندهی و نصب المان‌های شهری نیز گفت: ما در زمینه المان‌های شهری ضعف داریم که علت آن، الحاق بخش زیباسازی به سازمان در سال ۱۳۹۶ و کمبود نیروی انسانی است. در حال حاضر مطالعات این حوزه در حال انجام است، هنرمندان شناسایی شده و مکان‌های نصب چند المان شاخص در سطح شهر مشخص شده است.

کاشفی خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی شده که پروژه‌های عمرانی از جمله این پارک، تا پایان سال جاری به بهره‌برداری برسد.

خودکفایی و صرفه‌جویی با راه‌اندازی مرکز تخصصی تولید گیاه

کاشفی همچنین از خودکفایی سازمان متبوعش با راه‌اندازی مرکز تخصصی تولید گل و گیاه خبر داد و اظهار داشت: در حال حاضر در این مرکز انواع گل‌های فصلی، دائمی، درختچه و درخت با هدف دستیابی به خودکفایی و صرفه‌جویی تولید می‌شود.

وی در تشریح برنامه‌های آتی این مرکز افزود: «پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال بیش از یک میلیون نشا از انواع گل‌های فصلی شامل بنفشه، شب بو، مینا چمنی، همیشه بهار، شمعدانی، کالانکوا، جعفری، اطلسی خارجی، شقایق، میمون، اطلسی ایرانی، مارگریت و تعداد بیش از ۳۰ هزار گلدان از انواع رز، نسترن، هفت رنگ و مینیاتوری تولید و در سطح مناطق پنجگانه شهری شهرداری یزد کاشته شود.»

رئیس سازمان سیما و منظر شهری یزد با اشاره به ظرفیت بالای تولید این مرکز عنوان کرد: با توجه به نزدیک شدن به ماه‌های پایانی سال جاری و به منظور ارتقا سیما و منظر شهری، گلکاری با انواع گل‌های فصلی و دائمی تولیدی مرکز نهالستان سازمان در دستور کار قرار دارد.

کاشفی تصریح کرد: این مرکز تخصصی با تولید انبوه انواع گل و گیاهان سازگار با اقلیم یزد، نه تنها نقش موثری در زیباسازی فضای شهری دارد، بلکه از طریق خودکفایی، گام بلندی در جهت مدیریت اقتصادی و توسعه پایدار شهری برداشته است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار