به گزارش دفاعپرس از خراسان رضوی، «صدیقه خدیوی» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در دیدار با جانباز سرافراز ۷۰ درصد «علیرضا پهلوان مقدم» ضمن گرامیداشت یاد و خاطره جانبازان شهید اظهار داشت: مجروحیت و شدت جراحات جنگ برای جانبازان همچنان پس از گذشت سالها زنده است و این درد مجروحیت ادامه دارد.

وی با تبریک ولادت فرخنده حضرت زینب کبری (س) گفت: در زندگی جانبازان، همسران نقش موثری دارند، آنان پرستاران گمنامی هستند، که هر روز با صبر و ایثار نقشآفرینی میکنند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی تصریح کرد: زندگی همسر و فرزندان تحت تاثیر شدت مجروحیت جانباز قرار گرفته و چرخه زندگی آنان در برخی موارد کاملا تغییر کرده است.
در این دیدار که معاون توسعه و منابع انسانی ادارهکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی و رئیس بنیاد منطقه دو مشهد نیز حضور داشتند، از صبر و شکیبایی جانباز و همسر ایشان تجلیل شد.
گفتنی است؛ هویت انقلابی خراسان رضوی، ۱۷ هزار و ۴۰۵ شهید، ۵۷ هزار و ۸۵۹ جانباز و سه هزار و ۳۹۸ آزاده است که در راه حراست از کیان کشور و آرمانهای انقلاب اسلامی جانفشانی و فداکاری و به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران عزت بخشیدند.
انتهای پیام/