ظفرقندی: ‌اضافه‌کار پرستاران ۲.۵ برابر افزایش یافته است

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اقدامات دولت برای پرستاران گفت: افزایش ۲.۵ برابری اضافه‌کار پرستاران، رشد حدود ۴۰ درصدی تعرفه‌های پرستاری در سال گذشته و کاهش معوقات این قشر از ۱۲ به ۶ ماه از جمله خدمات دولت چهاردهم برای بهبود شرایط پرستاران است.
کد خبر: ۷۸۸۸۵۵
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۸ - 29October 2025

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، «محمدرضا ظفرقندی» وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بر اساس هماهنگی‌های انجام‌شده با وزیر ارتباطات، تفاهمنامه‌ای جهت انتقال پلتفرم‌های حمل دارویی با رعایت شرایط لازم به امضا رسید و این اقدام برای دارو‌ها تحت شرایط ویژه و با در نظر گرفتن ملاحظات خاصی از قبیل عدم نیاز به حمل سرد، عدم نگرانی از خراب شدن و احراز صلاحیت پلتفرم‌ها، عملیاتی می‌شود.

ظفرقندی: ‌اضافه‌کار پرستاران ۲.۵ برابر افزایش یافته است

وی با تبریک روز پرستار به جامعه پرستاری، به اقدامات متعددی در جهت ارتقای رضایت شغلی پرستاران اشاره کرد و افزود: آنچه در توان دولت است در این حوزه انجام می‌شود و اقداماتی از جمله افزایش دو و نیم برابری اضافه‌کار پرستاران، رشد حدود ۴۰ درصدی تعرفه‌های پرستاری در سال گذشته و برنامه‌ریزی برای ایجاد خوابگاه‌ها و پانسیون‌های اختصاصی پرستاری در بیمارستان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام شده و در راستای توسعه فعالیت‌های پرستاری، مجوز مراقبت در منزل (هوم کِر) برای ۳۰۰ متقاضی صادر شده است.

ظفرقندی بابیان اینکه وزارت بهداشت در سال گذشته ۲۷ هزار نیرو استخدام کرده که حدود ۵۰ درصد آنان را پرستاران تشکیل می‌دهند، افزود: در خصوص معوقات پرداختی به پرستاران، با تشکیل دولت چهاردهم، میانگین معوقات از ۱۲ ماه به ۶ ماه کاهش یافته است، اگرچه این میزان کافی نیست، اما تلاش بر این است که با تخصیص بودجه مناسب، پرداخت‌ها به صورت منظم انجام شود، اخیراً نیز مبلغ قابل توجهی از سوی سازمان تأمین اجتماعی جهت تسویه بخشی از مطالبات تأمین شده که این امر به بهبود وضعیت معوقات کمک خواهد کرد.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی متذکر شد: کمیسیون‌های تخصصی، دارو‌های مورد نیاز را بررسی و در فهرست دارویی کشور تصویب می‌کنند و تأمین مالی آنان، اعم از تولید داخلی یا واردات، پیگیری می‌شود؛ اگرچه تحریم‌ها به‌ویژه در حوزه مبادلات، چالش‌هایی ایجاد کرده، اما در مجموع، شرایط کنونی نسبت به سال گذشته بهبود یافته است.

انتهای پیام/ 261

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار