توسعه تعاونی‌ها زمینه‌ساز عدالت اجتماعی و کاهش فقر در جامعه است

نماینده مردم کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اهمیت بخش تعاون در پیشرفت کشور، گفت: توسعه تعاونی‌ها می‌تواند زمینه‌ساز عدالت اجتماعی و کاهش فقر در جامعه باشد.
کد خبر: ۷۸۸۹۴۹
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۴ - 30October 2025
به گزارش دفاع‌پرس از فارس،آیت‌الله سید«شرف‌الدین ملک‌حسینی» نماینده مردم کهگیلویه و بویراحمد در دیدار با رئیس شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان فارس که در مدرسه خان شیراز برگزار شد، اظهار داشت: نام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از سه مفهوم به‌هم‌پیوسته تشکیل شده که در کنار هم معنا و کارکردی عمیق در خدمت به مردم دارند.
توسعه تعاونی‌ها زمینه‌ساز عدالت اجتماعی و کاهش فقر در جامعه است
 
وی با اشاره به سیر تدوین و تحول قانون کار گفت: در زمان نگارش قانون کار، برخی تصمیم‌ها تحت تأثیر هیجانات مقطعی اتخاذ شد و هرچند در طول زمان اصلاحاتی انجام گرفته، اما همچنان روح این قانون با حمایت واقعی از تولید و اشتغال پایدار هم‌خوانی ندارد.
 
نماینده مردم کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: قانون کار باید به گونه‌ای بازنگری شود که از کارآفرینی، اشتغال پایدار و رشد تولید حمایت کند. زمانی که اشتغال پایدار ایجاد شود، سایر بخش‌های اقتصادی و اجتماعی نیز به‌طور طبیعی رونق خواهند گرفت.
 
وی با بیان اینکه بسیاری از مواد و تبصره‌های قانون کار نیازمند بازنگری متناسب با شرایط روز جامعه است، بیان کرد: ایران از ظرفیت‌های گسترده طبیعی و انسانی برخوردار است که در صورت بهره‌گیری درست از آنها، می‌تواند به قدرتی بزرگ در مسیر توسعه پایدار تبدیل شود.
 
آیت‌الله ملک‌حسینی با انتقاد از بروز باندبازی و نزاع‌های سیاسی، آن را آسیبی برای پیشرفت کشور دانست و تأکید کرد: بخش تعاون زیباترین نمود فقرزدایی در جامعه است و گسترش آن می‌تواند رفاه و عدالت را برای مردم به همراه داشته باشد.
 
وی در پایان بر ضرورت حمایت از کارآفرینان، سرمایه‌گذاران و توانمندسازی دهک‌های ضعیف جامعه تأکید کرد و گفت: باید به‌تدریج از نظام یارانه‌ای فاصله گرفت و فرصت‌های اقتصادی را به سمت تولید و اشتغال هدایت کرد.
 
اجرای طرح‌های تحول‌آفرین برای اشتغال پایدار در فارس
 
در ادامه این دیدار، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس نیز با ارائه گزارشی از عملکرد دستگاه‌های تابعه وزارت متبوع در استان، گفت: بیش از ۹۰ درصد جمعیت کشور از خدمات این وزارتخانه به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم بهره‌مند هستند.
 
سعید بیاری افزود: با آغاز به کار دولت چهاردهم، ارتقای کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی مردم در دستور کار اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس قرار گرفته و با حساسیت ویژه دنبال می‌شود.
 
وی با اشاره به طرح‌های جدید این اداره‌کل اظهار کرد: برنامه‌های تحول‌آفرین متعددی با محوریت مهارت‌افزایی، ساماندهی حمایت‌های دولتی و هدایت منابع به سمت ایجاد اشتغال پایدار در استان فارس تدوین و اجرایی شده است که آثار آن به‌زودی در سطح جامعه نمایان خواهد شد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار