ویزیت 1122 نفر در 3 درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی جهادی فارس

سازمان بسیج جامعه پزشکی استان فارس به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، با برگزاری سه درمانگاه تخصصی جهادی در شهر قادرآباد و پاسارگاد، از ویزیت یک‌هزار و 122 نفر خبر داد.
کد خبر: ۷۸۸۹۶۸
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۴ - ۰۰:۵۲ - 30October 2025
به گزارش دفاع‌پرس از فارس، سرهنگ پاسدار«حسین صمصام» اظهار داشت: از یکم تا پنجم آبان ماه، پایش سلامت جامعه هدف که از مددجویان کمیته امداد و بهزیستی بودند توسط بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاسارگاد و قادراباد به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) و هفته پرستار انجام، و بیماران به پزشکان متخصص در درمانگاه جهادی ارجاع داده شدند.
ویزیت 1122 نفر در 3 درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی جهادی فارس
 
مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی فارس تصریح کرد: تعداد نفرات پذیرش شده در این سه درمانگاه جهادی ۱۱۲۲ نفر بود که در مجموع ۳۲۲۸ نفر خدمت رایگان به مردم عزیز منطقه ارائه شد.
 
صمصام گفت: در این درمانگاه، خدمات تخصصی و عمومی شامل ویزیت متخصصین قلب، زنان، اطفال، چشم، داخلی، کلیه، ارتوپد، تغذیه، عمومی، دندان پزشک، داروخانه، مشاوره خانواده، گفتار درمانی، بینایی سنج، آزمایشگاه و پایش سلامت ارائه شد.
 
مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی فارس، برگزاری این درمانگاه‌های جهادی را با همکاری صمیمانه و جهادی فرمانده سپاه فجر فارس، رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، جهادگران سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاسارگاد و قادرآباد و پزشکان و پرستاران جهادی دانست و گفت: فرمانده سپاه فجر از این درمانگاه‌ها بازدید کرد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار