به گزارش دفاعپرس از قم، همزمان با ایام میلاد حضرت زینب (س) اکبر بهنامجو استاندار قم به همراه حجت الاسلام حسن هنرمند مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان با حضور در منزل شهیدان آقازادهنژاد، از مقام صبر و استقامت والدین و همسران ایشان تجلیل کردند.
در این دیدار، ضمن بیان جایگاه والای حضرت زینب (س) به عنوان الگوی ایثار و شجاعت، از خانواده آقازادهنژاد به عنوان نماد فداکاری و روحیه مقاومت در استان قم یاد شد.
شهید عباس آقازاده نژاد در ۱۵ سالگی عازم جبهه شد و در ۸ فروردین ۱۳۶۶ در خرمشهر به شهادت رسید. ابوالفضل آقازاده نژاد نیز عضو گردان فاتحین لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص) و پس از چندین بار اعزام به سوریه، بر اثر عوارض جانبازی به شهادت رسید. سردار شهید علی آقازاده نژاد نیز ۳۰ دی ۱۴۰۲ به همراه چند مستشار ایرانی دیگر در دمشق به شهادت رسید.




انتهای پیام/