مرثیه‌سرایی برای تروریستی مرده مسئولیت آمریکا را در حمایت از تروریسم سنگین‌تر می‌کند

معاون سخنگوی وزارت امور خارجه در پیامی به ادعا‌های معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره یک تروریست پاسخ داد و خطاب به وی تصریح کرد: مرثیه‌سرایی شما برای یک تروریست مرده صرفا همدستی دولت شما را در جنایات وی ثابت می‌کند و البته مسئولیت بین‌المللی دولت آمریکا را به‌خاطر حمایت از تروریسم سنگین‌تر می‌کند.
کد خبر: ۷۸۹۲۲۶
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۱ - 31October 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «محسن شمسی زاده راوندی» معاون سخنگوی وزارت امور خارجه در شبکه ایکس در واکنش به ادعا‌های «تامی پیگوت» معاون سخنگوی وزارت امور خارجه درباره «جمشید شارمهد» سرکرده گروه تروریستی تندر، نوشت: واقعا سخیف و شرم‌آور است! سیاستگزاران آمریکایی چنان خود را به حمایت از تروریسم کور علیه ملت ایران معتاد کرده‌اند که برای تروریست مرده‌ای اشک می‌ریزند که با افتخار به نقش خود در کشتار مردم بیگناه ایران در مسجدی در شیراز اعتراف کرده بود.

مرثیه‌سرایی برای تروریستی مرده مسئولیت آمریکا را در حمایت از تروریسم سنگین‌تر می‌کند

معاون سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در ادامه تصریح کرد: مرثیه‌سرایی شما برای یک تروریست مرده صرفا همدستی دولت شما را در جنایات وی ثابت می‌کند و البته مسئولیت بین‌المللی دولت آمریکا را به‌خاطر حمایت از تروریسم سنگین‌تر می‌کند.

پیگوت، معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پیام خود در شبکه ایکس ضمن تکرار ادعا‌های پیشین علیه جمهوری اسلامی ایران، از سالروز اعدام شارمهد سرکرده گروهک تروریستی تندر یاد کرده بود. شارمهد به اتهام بمب گذاری در حسینیه سیدالشهدای شیراز و برنامه‌ریزی برای انفجار سد سیوند این شهر، محاکمه و آبان‌ماه سال گذشته اعدام شد. این اقدام تروریستی در حسینه سیدالشهدا، منجر به شهادت و زخمی شدن بیش از ۲۰۰ نفر از هم‌وطنان شد.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار