سنندج تا پایان هفته در جمع چهار مرکز سرد کشور قرار دارد

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی کردستان از قرار گرفتن سنندج در جمع چهار مرکز استان سردکشور خبر داد و گفت: یخبندان شبانگاهی و صبحگاهی تا پایان هفته جاری، پدیده غالب استان است.
کد خبر: ۷۸۹۳۰۸
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۲ - 31October 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، «خسرو سیف پناهی» با اشاره به وضعیت دمایی استان، اظهار کرد: بر اساس آمار ثبت شده، سنندج با دمای شبانگاهی مثبت یک درجه، پس از اردبیل با منفی چهار درجه، شهرکرد با منفی یک درجه و زنجان با صفر درجه، چهارمین مرکز استان سرد در شب گذشته بود.
 
سنندج تا پایان هفته در جمع چهار مرکز سرد کشور قرار دارد
 
وی در تشریح پیش‌بینی‌های هفته پیش‌رو، تأکید کرد: تا پایان هفته جاری از روز شنبه تا پنجشنبه هیچ‌گونه بارش مؤثری در استان نخواهیم داشت.
 
معاون توسعه و پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی کردستان بیان کرد: پدیده اصلی جوی در این مدت، یخبندان شبانگاهی و صبحگاهی خواهد بود.
 
سیف پناهی افزود: بیشترین سرما و یخبندان شبانگاهی در نیمه شرقی و شمالی استان رخ خواهد داد.
 
وی اعلام کرد: بیشترین کاهش دما و سردی هوا برای شب یکشنبه پیش‌بینی می‌شود.
 
سیف‌پناهی در پایان به زمان‌بندی بارش‌های مؤثر آینده اشاره و خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود بارش‌های مؤثر در سطح استان، در اواخر آبان ماه و هفته اول آذرماه آغاز شود.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار