رهایی ۷ محکوم به قصاص از چوبه دار در دو پویش

رئیس کل دادگستری مازندران گفت: هفت محکوم به قصاص نفس در مازندران در پویش‌های «به عشق امام علی (ع) و امام حسین (ع) می‌بخشم از پای چوبه دار» نجات یافتند.
کد خبر: ۷۸۹۳۳۷
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۴ - 31October 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «عباس پوریانی» رئیس کل دادگستری مازندران امروز (جمعه) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برگزاری پویش «به عشق امام علی (ع) می‌بخشم» در اسفند سال گذشته و فروردین امسال منجر به رهایی چهار محکوم به قصاص و آزادی ۱۱۴ زندانی از بند شده است.

رهایی ۷ محکوم به قصاص از چوبه دار در دو پویش

پوریانی افزود: در پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم»، در ماه‌های تیر و مرداد امسال نیز سه محکوم به قصاص و ۹۹۷ زندانی، بخشوده شده و به آغوش خانواده بازگشتند.

وی ادامه داد: در شش‌ماهه نخست سال جاری، حدود ۱۰۰ هزار فقره پرونده در ۶۹ شعبه دادگاه صلح استان مازندران، رسیدگی و مختومه شد.

رئیس کل دادگستری مازندران با اشاره به اینکه در اکثر حوزه‌های قضائی، تاسیس دادگاه‌های صلح، تسریع در رسیدگی و افزایش سازش میان طرفین پرونده را به دنبال داشته است، گفت: ۱۳۲ هزار و ۹۹۴ پرونده در ۶۹ شعبه دادگاه صلح استان موجود بوده که از این تعداد حدود ۱۰۰ هزار فقره پرونده، یا با صدور قرار موقوفی تعقیب و گزارش اصلاحی و یا با صدور حکم محکومیت، از آمار موجودی، کسر شد.

پوریانی اذعان داشت: یکی از محاسن قانون شورا‌های حل اختلاف آن است که باید در مجاورت هر یک از شعب دادگاه‌های صلح، یک شعبه شورای حل اختلاف مستقر شود که این امر مهم، در اکثر قریب به اتفاق حوزه‌های قضایی استان، محقق شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران بیان کرد: برای ارتقای میزان مصالحه در جامعه، ۱۷۸ هیئت صلح، متشکل از دو همیار صلح در بسیاری از دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه، ادارات و دستگاه‌های اجرایی فعال شده‌اند.

پوریانی با بیان اینکه هدف اصلی از تشکیل و راه‌اندازی دادگاه‌های صلح، تسریع در رسیدگی به دعاوی و اختلافات، کاهش حجم کار دادگاه‌های عمومی و ترویج و توسعه فرهنگ حسنه صلح و سازش در جامعه است، خاطرنشان کرد: در کنار فعالیت این دادگاه‌ها، اقدامات فرهنگی لازم نظیر پویش‌های فرهنگی به منظور ارتقای میزان مصالحه در اجتماع نیز انجام می‌شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها