۲۰۰ یادبود و یادواره شهدا در هفته بسیج دانش‌آموزی استان سمنان برگزار می‌شود

رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی استان سمنان، از برگزاری بیش از ۲۰۰ یادبود و یادواره شهدا در ایام هفته بسیج دانش‌آموزی خبر داد.
کد خبر: ۷۸۹۴۵۴
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۰ - 01November 2025
سرهنگ حسین رهایی، رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی استان سمنان در گفت و گو با خبرنگار دفاع‌پرس در سمنان با اشاره به اهمیت زنده نگه داشتن یاد شهیدان گفت: برگزاری این یادواره‌ها فرصتی است تا ارزش‌های ایثار، مقاومت و ازخودگذشتگی در میان نوجوانان و دانش‌آموزان نهادینه شود.
۲۰۰ یادبود و یادواره شهدا در هفته بسیج دانش‌آموزی استان سمنان برگزار می‌شود
وی افزود: هدف اصلی از اجرای این برنامه‌ها، ادای احترام به یاد شهدای والامقام به‌ویژه شهدای جنگ ۱۲ روزه کشورمان است که در میان آنها ۳۴ دانش‌آموز جان خویش را در راه دفاع از وطن فدا کردند.
رهایی با بیان این‌که استان سمنان در طول هشت سال دفاع مقدس ۶۲۲ شهید دانش‌آموز تقدیم انقلاب اسلامی کرده است، ادامه داد: امروز وظیفه همه ماست که با گرامی‌داشت یاد قهرمانان کوچک، اما بزرگ‌دل کشور، پیام و آرمان آنان را به نسل جدید منتقل کنیم.
رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی استان سمنان تأکید کرد: برگزاری این یادواره‌ها با همکاری مدارس، آموزش‌وپرورش و دیگر نهاد‌های فرهنگی صورت می‌گیرد و برنامه‌هایی همچون نمایشگاه عکس شهدا، مسابقات فرهنگی و قرائت وصایا و دل‌نوشته‌های شهدا نیز در این مجموعه‌های فرهنگی پیش‌بینی شده است.
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار