یکی از مهمترین وظایف بسیج اقشار، ترویج و توسعه امر نماز است

امام جمعه اصفهان با اشاره به نقش بسیج در جامعه و جایگاه نماز در اسلام، گفت: یکی از مهمترین وظایف بسیج اقشار، ترویج و توسعه امر نماز است.
کد خبر: ۷۸۹۸۱۷
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۳ - 02November 2025

به گزارش دفاع‌پرس از اصفهان، آیت الله «سیدیوسف طباطبایی‌نژاد» نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان در دیدار با مسئول و اعضای بسیج کارگری کارخانه ذوب آهن اصفهان با اشاره به افتخارآفرینی های بسیج و سپاه اظهار داشت: بسیج و سپاه همواره از ابتدای انقلاب سرشار از سرافرازی و افتخار بوده اند و دلسوزی خاصی نسبت به انقلاب و نظام داشته‌اند.

یکی از مهمترین وظایف بسیج اقشار، ترویج و توسعه امر نماز است

امام جمعه اصفهان با بیان لزوم تدبیر در همه امور و فعالیت ها، نداشتن آینده نگری و تدبیر را سبب هدررفت سرمایه های کشور دانست و گفت: مشکلاتی که در زمینه برق وجود دارد از بی تدبیری هایی است که در برخی دوره ها رخ داد، چرا که همگام با پیشرفت در عرصه های مختلف، باید توسعه و نگهداری صنعت برق را نیز مدنظر می داشتیم.

وی افزود: در زمینه حفظ و نگهداری جاده های کشور نیز همین مسئله صدق می کند و اگر بودجه سالانه برای این امر اختصاص داده نشود به مرور زمان جاده های کشور مستهلک و از بین می روند.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با تاکید بر پیشرفت های کشور پس از انقلاب در عرصه های مختلف تصریح کرد: همه باید برای پیشرفت و آبادانی کشور تلاش کنیم، همان گونه که در هشت سال دفاع مقدس همه مردم برای حفظ کشور به میدان آمدند و با فداکاری دیواری در اطراف ایران ایجاد کردند که دیگر کشوری جرأت جنگ زمینی با ما ندارد.

وی اضافه کرد: البته تنها کاری که دشمن می خواهد انجام دهد این است که مردم را از انقلاب دور کند و این تصور دشمن است، اما مردم ما زیر بار سلطه دشمنی که توحش دارد نمی روند. 

عضو خبرگان رهبری خاطر نشان کرد: دشمن در تصورات و خیال بافی به سر می برد و تصور می کند اگر فرماندهان ما ترور کند، مردم دیگر صحنه را خالی می کنند در حالی که هر یک از مردم ما برای دفاع از اسلام انگیزه دارند. 

وی هم چنین اهمیت دادن به نماز در بسیج را امری مهم عنوان کرد و ادامه داد: در بسیج بیشتر از هر کاری، درباره نماز فعالیت نمایید، زیرا هر فردی که با نماز انس داشته باشد از پلیدی و گناه دور می شود و اولین و مهم ترین عملی که ائمه اطهار(ع) داشته اند نماز بوده است و اکنون نیز دشمن درصدد خالی کردن مساجد بوده و امروز وظیفه بسیجیان حضور پررنگ در مساجد است. 

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار