واکنش حماس و جهاد اسلامی به تصویب طرح اعدام اسرای فلسطینی

جنبش حماس در واکنش به تصویب طرح قانون اعدام اسرای فلسطینی توسط امنیت داخلی کنست از سازمان ملل، جامعه بین‌المللی و نهاد‌های حقوق بشری خواست فوراً برای توقف این جنایت وحشیانه اقدام کنند.
کد خبر: ۷۹۰۰۲۶
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۵ - 03November 2025

به گزارش گروه بین الملل دفاع‌پرس، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین امروز (دوشنبه) در واکنش به تصویب طرح قانون اعدام اسرای فلسطینی توسط امنیت داخلی کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) و ارجاع آن برای رأی‌گیری در کنست اعلام کرد که این اقدام تجسم چهره فاشیستی زشت اشغالگران سرکش و تداوم نقض قوانین بین‌المللی به ویژه مقررات حقوق بین‌الملل بشردوستانه و کنوانسیون ژنو سوم است.

واکنش حماس و جهاد اسلامی به تصویب طرح اعدام اسرای فلسطینی

جنبش حماس از سازمان ملل، جامعه بین‌المللی و نهاد‌های حقوق بشری خواست فوراً برای توقف این جنایت وحشیانه اقدام کنند.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین همچنین خواستار تشکیل کمیته‌های بین‌المللی برای ورود به زندان‌های رژیم صهیونیستی و بررسی وضعیت اسرای فلسطینی شد.

حماس از این کمیته‌های بین‌المللی خواست فجایعی را که تحت نظارت رسمی مقامات اشغالگر در زندان‌ها رخ می‌دهد، افشا و برای آزادی فوری اسرای فلسطینی تلاش کنند، به‌ویژه در شرایطی که گزارش‌هایی از نقض‌های وحشتناک از زندان‌های اشغالگران درز کرده و ویدیوی شکنجه و تجاوز در زندان «سدی تیمان» فاش شده است.

جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز در واکنش به این طرح اعلام کرد که تصویب طرح اعدام اسرای فلسطینی در کنست، مقدمه‌ای برای مرحله جدید و خونین‌تر در برخورد با اسرا است.

این جنبش فلسطینی افزود: تصویب قانون اعدام اسرا به معنای قرار دادن هزاران نفر از فرزندان ما در معرض اعدام دسته جمعی است.

جنبش جهاد اسلامی اعلام کرد که برای مقابله با سیاست‌های ظالمانه و تجاوزکارانه اشغالگران علیه اسرای فلسطینی در زندان‌ها و علیه ملت فلسطین، از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.

رسانه‌های اسرائیلی امروز گزارش دادند که کمیته امنیت داخلی کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) لایحه اعدام اسرای فلسطینی را تصویب و به صحن کنست برای تصویب ارجاع داده است.

بر اساس این طرح، هر فردی که اقدام به قتل یک اسرائیلی به انگیزه‌های نژادی یا جامعه‌ستیزی بپردازد به اعدام محکوم خواهد شد. در این طرح تاکید شده است که تنها مجازات چنین جرایمی اعدام خواهد بود و حکم اعدام می‌تواند در یک دادگاه نظامی با حضور تعداد ناچیزی از قضات هم به انجام برسد.

در ادامه آمده است که حکم‌های صادر شده نهایی، غیر قابل فرجام‌خواهی و مستحق تخفیف هم نخواهند بود. 

ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، با تعیین یک مهلت سه‌هفته‌ای برای کابینه بنیامین نتانیاهو، تهدید کرد در صورتی که لایحه اعدام فلسطینیان در کنست (پارلمان رژیم) به رأی گذاشته نشود، حزب وی دیگر به ائتلاف حاکم پایبند نخواهد بود.

انتهای پیام/381

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار