«مسجد دباغان قزوین» میزبان شب خاطره دفاع مقدس شد

در مراسم «شب خاطره‌ها» که در مسجد دباغان قزوین برگزار شد، سرهنگ پاسدار محمد امیرمقدم، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان قزوین، به همراه جمعی از پیشکسوتان دفاع مقدس و علاقمندان به فرهنگ ایثار و شهادت حضور یافت. در این مراسم با ذکر خاطرات رزمندگان، بر ضرورت انتقال فرهنگ دفاع مقدس و تبیین ارزش‌های آن برای نسل جدید تاکید شد.
کد خبر: ۷۹۰۴۵۴
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۰ - 04November 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از قزوین، مراسم «شب خاطره‌ها» با حضور سرهنگ پاسدار «محمد امیری مقدم» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان قزوین و جمعی از پیشکسوتان دوران دفاع مقدس در مسجد دباغان قزوین برگزار شد.

«مسجد دباغان قزوین» میزبان شب خاطره دفاع مقدس شد


در این مراسم، روایت‌گران با بیان بخش‌هایی از خاطرات خود از جبهه‌های حق علیه باطل، گوشه‌ای از رشادت‌ها، فداکاری‌ها و معنویت رزمندگان هشت سال دفاع مقدس را برای حاضران بازگو کردند.

سرهنگ پاسدار امیری مقدم در این مراسم با اشاره به ضرورت تداوم این برنامه‌ها اظهار داشت: «نقل خاطرات دفاع مقدس فقط بازگویی یک اتفاق تاریخی نیست؛ بلکه انتقال یک هویت و فرهنگ است. امروز مهم‌ترین رسالت ما، رساندن پیام شهدا به نسل جوان و تبیین درست مفاهیم ایثار و مقاومت است.»

وی با تأکید بر اینکه دفاع مقدس یک گنجینه تاریخی و فرهنگی است، افزود: «نسل جدید باید بداند امنیت، ثبات و پیشرفت امروز، نتیجه ایثار و جانفشانی کسانی است که بی‌هیچ چشم‌داشتی پای آرمان‌های انقلاب ایستادند.»

در ادامه این مراسم، چند تن از رزمندگان و پیشکسوتان دفاع مقدس به بیان خاطراتی از عملیات‌ها، فضای معنوی جبهه‌ها و مجاهدت‌های شهدا پرداختند. همچنین تعدادی از نوجوانان و جوانان حاضر در برنامه، پرسش‌هایی درباره مفاهیم ایثار و نقش جوانان امروز در حفظ ارزش‌های انقلاب مطرح کردند.

«مسجد دباغان قزوین» میزبان شب خاطره دفاع مقدس شد


مراسم «شب خاطره‌ها» با قرائت دعای فرج و تجدید میثاق حاضران با آرمان‌های شهدا پایان یافت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار