به گزارش دفاعپرس از مازندران، در اولین روز از رقابتهای وزنهبرداری ارتشهای جهان (سیزم ۲۰۲۵) که روز دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ در سالن شهید نوبخت شهرستان بابلسر برگزار شد، وزنهبرداران کره شمالی در دسته ۶۰ کیلوگرم، مدال طلا و نقره حرکات یکضرب، دوضرب و مجموع را از آنِ خود کردند.

در حرکت یکضرب این وزن، «آن سونگ گان» نماینده کره شمالی، با ثبت بهترین عملکرد خود در حرکت سوم و بلند کردن وزنه ۱۲۸ کیلوگرمی، به مدال طلا دست یافت. او در حرکت اول ۱۲۰ و در حرکت دوم ۱۲۵ کیلوگرم را با موفقیت بالای سر برد. پس از او، دیگر نماینده کره شمالی به مقام دوم و نماینده روسیه مقام سوم را کسب کردند.
در حرکت پرهیجان دوضرب، این بار «کیم آن سونگ» هموطن او پرچمدار شد. او با بلند کردن وزنه ۱۵۷ کیلوگرمی در حرکت دوم، عنوان قهرمانی را کسب کرد. اگرچه او در حرکت سوم و در بلند کردن وزنه ۱۶۲ کیلوگرمی ناکام ماند، اما همین عملکرد برای کسب نشان طلا کافی بود.
در مجموع دو حرکت وزن ۶۰ کیلوگرم، کیم آن سونگ از کره شمالی با مجموع ۲۸۴ کیلوگرم به مدال طلا رسید. آن سانگ آن، دیگر نماینده کره شمالی با ثبت مجموع ۲۷۳ کیلوگرم مدال نقره را کسب کرد و «اسیلبک یوسوپف» از ازبکستان با مجموع ۲۴۸ کیلوگرم صاحب مدال برنز شد.
انتهای پیام/