به گزارش خبرنگار دفاعپرس از شاهرود،حجتالاسلام «عبدالحسین خسروپناه» دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در همایش «شاهرود، شهر معلمان دین و اخلاق» که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود برگزار شد، اظهار داشت: این همایش به ابتکار کمیته فرهنگ و تمدن اسلامی شورای عالی انقلاب فرهنگی و در راستای طرح بزرگ «رهگذر عرفان ایران اسلامی» برنامهریزی شده و شاهرود بهعنوان ایستگاه نخست این طرح در سطح کشور انتخاب شده است.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب در سفر به شاهرود، این شهر را «شهر معلمان دین و اخلاق» نامیدند و این عنوان نشاندهنده وجود مصادیق برجستهای از عالمان، عرفا و اندیشمندانی چون شیخ ابوالحسن خرقانی، بایزید بسطامی، آیتالله العظمی شاهرودی، آیتالله حسینی شاهرودی و آیتالله عابدی است که از جمله مفاخر این منطقه به شمار میروند.
خسروپناه با اشاره به دستاوردهای علمی و معنوی عرفا و اندیشمندان شاهرود در پیوند دین و اخلاق، سه مفهوم کلیدی عدالت، صداقت و محبت را محور فعالیتهای این بزرگان دانست و تأکید کرد: مکتب حکمت شاهرود باید برای نسل جوان تبیین شود تا با شناخت عارفانی مانند خرقانی و بسطامی، هویت ایرانی و اسلامی خود را حفظ کنند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه با بیان اینکه حضور در میان مردم نشانه صداقت، عدالت و محبت است، اظهار داشت: عرفای بزرگ با محبت به مردم به جایگاه والایی دست یافتند و مسئولانی که در کنار مردم باشند، این سه اصل را رعایت کردهاند. وی افزود: اگر مسئولی از مردم فاصله بگیرد، نمیتوان او را دارای عدالت و صداقت دانست.
به گزارش مهر، این همایش با هدف معرفی مفاخر علمی و معنوی شاهرود و تبیین نقش اخلاق و دین در جامعه برگزار شد و مورد استقبال پژوهشگران، دانشجویان و علاقهمندان قرار گرفت.
انتهای پیام/