نهمین جشنواره تئاتر معلولین زاگرس در کردستان برگزار می‌شود

معاون توانبخشی اداره بهزیستی استان کردستان از برگزاری جشنواره منطقه‌ای تئاتر معلولین زاگرس خبر داد و گفت: این جشنواره با حضور استان‌های کردستان، کرمانشاه، لرستان، ایلام و همدان نیمه اول دی‌ماه در سنندج برگزار می‌شود.
کد خبر: ۷۹۰۷۳۰
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۴ - 05November 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، «فرزانه بهرامی» معاون توانبخشی اداره بهزیستی استان کردستان، امروز ۱۴ آبان‌ماه در بازدید از ساختمان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی محل برگزاری جشنواره منطقه‌ای تئاتر زاگرس گفت: جشنواره منطقه‌ای تئاتر معلولان زاگرس با حضور استان‌های کردستان، کرمانشاه، لرستان، ایلام و همدان در نیمه اول دی‌ماه به میزبانی سنندج برگزار می‌شود.
 
نهمین جشنواره تئاتر معلولین زاگرس در کردستان برگزار می‌شود
 
وی با تأکید بر اهمیت برگزاری رویداد‌های فرهنگی ویژه توان‌خواهان افزود: مناسب‌سازی اماکن فرهنگی برای حضور هنرمندان دارای معلولیت، گامی مؤثر در جهت تحقق عدالت فرهنگی و اجتماعی است.
 
معاون توانبخشی اداره بهزیستی استان کردستان بیان کرد: همکاری دستگاه‌های فرهنگی و نهاد‌های مرتبط در فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم می‌تواند به ارتقای سطح مشارکت اجتماعی افراد دارای معلولیت کمک کند. 
 
وی با اشاره به اینکه این دوره از جشنواره در بخش صحنه‌ای - بزرگسال، خیابانی- محیطی، کودک و نوجوان، مسابقه نمایشنامه‌نویسی برگزار می‌شود، افزود: مهلت ارسال متون به دبیرخانه جشنواره تئاتر معلولان زاگرس را ۶ تا ۱۵ آبان‌ماه و مهلت دریافت نمایشنامه برای بخش مسابقه نمایشنامه‌نویسی اول دی‌ماه تعیین شده است.
 
بهرامی با اعلام اینکه نتایج بازخوانی آثار ۱۸ آبان، زمان بازبینی ۱۷ تا ۲۷ آذرماه و نتایج بازبینی ۲۸ آذرماه اعلام می‌شود، گفت: این جشنواره ۹ تا ۱۲ دی‌ماه سال جاری برگزار می‌شود و در جریان این جشنواره منطقه‌ای برگزاری کارگاه‌های آموزشی و نشست‌های تخصصی در نظر گرفته شده است.
 
یادآور می‌شود، در این بازدید، وضعیت دسترسی و امکانات مورد نیاز برای حضور و مشارکت فعال افراد دارای معلولیت در اجرای جشنواره مورد بررسی قرار گرفت.
 
انتهای پیام
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار