فرمانده انتظامی لرستان خبر داد؛

کشف ۷۵۴ کیلوگرم انواع مواد مخدر در لرستان

سردار هاشمی فر با اشاره به کشف ۷۵۴ کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان گفت: ۲۳ قاچاقچی و ۱۰۵ خرده‌فروش مواد مخدر دستگیر شده است.
کد خبر: ۷۹۰۸۳۴
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۱ - 06November 2025

به گزارش دفاع‌پرس از لرستان، سردار محمدرضا هاشمی فر از اجرای موفق مرحله بیست و دوم طرح «آرامش در شهر» با رویکرد جمع‌آوری معتادان متجاهر و مقابله با قاچاق و توزیع مواد مخدر خبر داد و اظهار داشت: در این طرح ۲۳ قاچاقچی و ۱۰۵ خرده‌فروش مواد مخدر دستگیر و ۷۵۴ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شده است.

کشف ۷۵۴ کیلوگرم انواع مواد مخدر در لرستان

وی افزود: همزمان با اجرای این مرحله از طرح، ۳۲۹ معتاد متجاهر نیز در شهر‌های مختلف جمع‌آوری و برای بازپروری و درمان به مراکز ترک اعتیاد استان تحویل داده شدند.

سردار هاشمی فر بر برخورد قاطعانه با سوداگران مرگ و پاک‌سازی مناطق آلوده تأکید کرد و گفت: با اشراف اطلاعاتی پلیس و تداوم مشارکت شهروندان شاهد کاهش محسوس جرائم مرتبط با مواد مخدر در استان خواهیم بود.
انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار