عبدالهیان: شهدا میزان‌الحرارهٔ جامعه‌اند و معیار سنجش مسیر انقلاب

معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران در هجدهمین یادوارهٔ شهدای جبالبارز بزرگ، با تأکید بر نقش تربیتی یادواره‌ها، شهدا را معیار سنجش اخلاق و بصیرت جامعه دانست و از لزوم اصلاح قوانین حمایتی برای ایثارگران سخن گفت.
کد خبر: ۷۹۱۰۴۰
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۱ - 07November 2025

به گزارش دفاع‌پرس از کرمان، «نامدار عبدالهیان»، معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران، در هجدهمین یادوارهٔ شهدای جبالبارز بزرگ، با گرامی‌داشت مقام شهیدان، اظهار داشت: یادواره‌های شهدا بیش از آنکه برای شهدا باشد، برای ماست تا هرازگاهی اعمال و رفتار خود را با معیار فداکاری آن عزیزان بسنجیم و از مسیر آرمان‌ها منحرف نشویم.

عبدالهیان: شهدا میزان‌الحرارهٔ جامعه‌اند و معیار سنجش مسیر انقلاب

وی افزود: شهدا نیازی به یادواره ندارند، بلکه ما نیازمندیم تا با یادآوری راه و منش آنان، تلنگری به خود بزنیم و از آنان درس بصیرت، اخلاص و ولایت‌مداری بگیریم. شهدای ما میزان‌الحرارهٔ جامعه‌اند.

عبدالهیان با اشاره به تربیت معنوی خانواده‌های شهدا، گفت: شهیدانی مانند شهید مظاهر و شهید علی‌اصغر کوچولو، ثمرهٔ تربیت پاک و ایمان صادق خانواده‌هایی هستند که عشق به خدا و ولایت را به فرزندان خود آموختند. امروز، ثمرهٔ همان فرهنگ ایثار و شهادت را در نسل‌های جدید می‌بینیم.

وی با بیان اینکه راهیان‌نور یکی از رویش‌های بزرگ دفاع‌مقدس است، افزود: بسیاری از جوانانی که از یادمان‌های دفاع‌مقدس بازدید می‌کنند، پس از آشنایی با روحیهٔ شهدا و اهداف آنان، دچار تحول درونی می‌شوند؛ این یعنی فرهنگ ایثار زنده است و باید آن را به نسل‌های آینده منتقل کنیم.

معاون حقوقی بنیاد شهید با اشاره به جایگاه والای شهیدان در آموزه‌های دینی، تصریح کرد: شهادت، برترین نوع مرگ است. خداوند خریدار جان شهیدان است و آنان تاجرانی آگاه بودند که بهترین معامله را با پروردگار انجام دادند. درهای بهشت به روی شهیدان باز است و ما باید قدردان این جایگاه باشیم.

وی در ادامه، بر ضرورت احترام و تکریم خانواده‌های شهدا تأکید کرد و گفت: هیچ مسئولی نباید اجازه دهد خانوادهٔ شهید، جانباز یا ایثارگر در یک اداره با بی‌مهری مواجه شود. همهٔ مدیران باید با عشق خدمت کنند. اگر هم گاهی کم‌کاری یا تأخیر پیش می‌آید، باید آن را جبران کنیم. خانواده‌های شهدا ولی‌نعمت ما هستند.

عبدالهیان با اشاره به برخی اظهار نظرهای نادرست دربارهٔ قوانین ایثارگران، بیان کرد: متأسفانه گاهی گفته می‌شود همهٔ قوانین حمایتی برای جامعهٔ ایثارگری اجرا شده است، در حالی‌که تنها حدود ۳۰ درصد آن‌ها تحقق یافته. ما واقعاً شرمندهٔ خانواده‌های شهدا هستیم و خود را بدهکار آنان می‌دانیم.

وی از مشکلات حوزهٔ مسکن ایثارگران نیز سخن گفت و افزود: از میان حدود ۴۰۰ هزار ایثارگر واجد شرایط مسکن، کمتر از نیمی تاکنون تعیین‌تکلیف شده‌اند. در استان کرمان نیز هنوز برخی تعهدات باقی مانده است که باید با همکاری مسئولان استانی پیگیری شود.

معاون بنیاد شهید با اشاره به پیگیری‌های حقوقی برای رفع موانع قانونی، گفت: یکی از برنامه‌های مهم ما، نهایی شدن لایحهٔ خدمت ایثارگران است که بیش از ۲۵ هزار نفر ساعت کار کارشناسی روی آن انجام شده است. این لایحه به دولت ارسال شده و امیدواریم پس از بررسی و تصویب، بخشی از کاستی‌ها در خدمات و تسهیلات جبران شود.

عبدالهیان در پایان، با یاد سرداران شهید، خاطرنشان کرد: جای تدبیر و رشادت سردار سلامی، سردار حاجی‌زاده و سردار باقری در میدان امروز خالی است. ما با شهدای خود عهد می‌بندیم که لحظه‌ای از آرمان‌های انقلاب، اسلام و ولایت فقیه کوتاه نیاییم و راه آنان را با اقتدار ادامه دهیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار