جاده صاف‌کن مذاکره با آمریکا ، خائن به خون شهداست

امام جمعه موقت تهران و عضو مجلس خبرگان رهبری در بیستمین یادواره شهدای شهرستان کردکوی گفت: کسانی که جاده صاف‌کن مذاکره هستند ، در مسیر دشمن گام برمی‌دارند و خائن به خون شهدا هستند.
کد خبر: ۷۹۱۱۳۶
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۲ - 08November 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گلستان، آیت الله «سید احمد خاتمی» امام جمعه موقت تهران و عضو مجلس خبرگان رهبری در مراسم بیستمین یادواره شهدای شهرستان کردکوی شعار مرگ بر آمریکا را مبنای بینش امامین انقلاب دانست و نسل جدید را ادامه‌دهنده راه شهدا معرفی کرد.
 
جاده صاف‌کن مذاکره با آمریکا ، خائن به خون شهداست
 
آیت الله خاتمی با اشاره به اهمیت بیعت با ولایت، اظهار داشت: معنای واقعی بیعت این است که همه ما سرباز رهبر باشیم و از ولایت جدا نشویم؛ چرا که در راه ولایت امیرالمؤمنین علی (ع) قرار داریم.
 
وی افزود: بینش امامین انقلاب را می‌توان در یک کلمه خلاصه کرد و آن را شعار آمریکا شیطان بزرگ و مرگ بر آمریکا است.
 
عضو مجلس خبرگان رهبری ضمن تمجید از حضور پرشور دانش‌آموزان در مراسم ۱۳ آبان، تأکید کرد: نسل جدید انقلاب با افتخار این شعار‌ها را تکرار می‌کنند و این ندای آنها از سر بصیرت است نه فقر.
 
امام جمعه موقت تهران با اشاره به تاریخ معاصر، خیانت آمریکا به ایران را بیش از ۷۰ سال دانست و اقدام دانشجویان در تسخیر لانه جاسوسی را کاری بسیار خوب و لازم برای مقابله با این لانه فساد خواند و تصریح کرد: آمریکا از ابتدای پیروزی انقلاب لحظه‌ای از توطئه دست برنداشته و در جنگ تحمیلی نیز سهم هشت ساله داشته است.
 
عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: آمریکا در قبال مسائل هسته‌ای و توافقات بین‌المللی با ماهیت یک حیوان وحشی را داشت که نه قانون و نه اخلاق را می‌فهمد.
 
امام‌جمعه موقت تهران با اشاره به کسانی که در فضای مجازی خواهان مذاکره هستند، هشداری جدی داد و گفت: جاده صاف‌کن مذاکره با این حیوان وحشی، خیانت به خون شهداست، آمریکا با مذاکره به دنبال تسلیم ملت بوده و این به معنای ذلت ملت عاشورایی است.
 
آیت الله سید احمد خاتمی با استناد به فرهنگ عاشورا و کلام امام سجاد (ع)، همراهی با ولایت را همان داشتن بینش ولایت دانست و تأکید کرد: شعار ما، عمل ما، و بینش ما باید همواره در راستای کلماتی باشد که امام خامنه‌ای (مد ظله العالی) بار‌ها و بار‌ها تکرار کرده‌اند. 
 
 انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار