نوجوانی، سن جهاد است نه دوره سرگرمی

قائم‌مقام سازمان دانش‌آموزی کشور با اشاره به ویژگی‌های نسل‌های دهه ۸۰ و ۹۰، گفت: این نسل‌ها در برخی مولفه‌ها شباهت زیادی به نسل دهه ۴۰ دارند که انقلاب را به ثمر رساند و به همین دلیل دشمن تمرکز ویژه‌ای بر نوجوانان دهه ۸۰ و ۹۰ دارد.
کد خبر: ۷۹۱۳۸۰
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۸ - 09November 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، «علی فلاحتکار» قائم‌مقام سازمان دانش‌آموزی کشور در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در خراسان‌جنوبی، با اشاره به تغییر پارادایم این سازمان در ۱۶ ماه اخیر، اظهارداشت: سازمان دانش‌آموزی خود را به‌عنوان متولی امر نوجوان در کشور معرفی کرده است.

نوجوانی، سن جهاد است نه دوره سرگرمی/ دشمن بر نسل دهه ۸۰ و ۹۰ تمرکز ویژه دارد

وی با بیان اینکه نوجوانی باید به‌عنوان یک فرصت دیده شود، اظهار داشت: در اوایل انقلاب نوجوانان ۱۵ تا ۱۷ ساله در جنگ حضور داشتند و سرباز امام بودند، اما متأسفانه در دو دهه اخیر، به نوجوانی به‌مثابه کودکی نگاه شده و آن را صرفاً دوره سرگرمی دانسته‌ایم، در حالی‌که نوجوانی، سن جهاد و قیام است.

فلاحتکار با اشاره به ویژگی‌های نسل‌های دهه ۸۰ و ۹۰، تصریح کرد: این نسل‌ها در برخی مولفه‌ها شباهت زیادی به نسل دهه ۴۰ دارند که انقلاب را به ثمر رساند و به همین دلیل دشمن تمرکز ویژه‌ای بر نوجوانان دهه ۸۰ و ۹۰ دارد.

قائم‌مقام سازمان دانش‌آموزی کشور با تأکید بر لزوم هدایت نوجوان بر اساس فطرت و شکوفایی استعدادهایش، خاطرنشان کرد: اگر نهاد‌های مسئول به‌درستی به مسئله نوجوان ورود کنند، این نسل توان رساندن جمهوری اسلامی به قله‌های پیشرفت را دارد.

خبرنگار: سحرنخعی

انتهای‌پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار