به گزارش خبرنگار دفاعپرس از قزوین، سرهنگ پاسدار «محمد امیریمقدم» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت استان قزوین، با همراهی جمعی از مسئولان از روند ساخت و تکمیل در محوطه باغستان ادارهکل جهاد کشاورزی استان قزوین و محوطه دادگستری کل استان بازدید کرد.

در این بازدید آخرین وضعیت عملیات عمرانی، مراحل تکمیل المان و آمادهسازی فضای یادمانی بررسی و بر ضرورت تسریع در روند کار تأکید شد. بر اساس برنامهریزی انجامشده، همزمان با ایام فاطمیه، دو تن از شهدای گمنام دوران دفاع مقدس با حضور گسترده مردم ولایتمدار، در این اماکن تشییع و تدفین خواهند شد.

سرهنگ امیریمقدم در حاشیه این بازدید تصریح کرد: «شهدای گمنام افتخار این سرزمیناند و این یادمان باید به مکانی فرهنگی، معنوی و اثرگذار برای نسل جوان تبدیل شود.»
انتهای پیام/