خیرین برای ازدواج جوانان گره‌گشایی می‌کنند

مدیرعامل مجمع خیرین ازدواج جوانان گفت: همایش بزرگ خیرین ازدواج با حضور ۳۰۰ خیر از گلستان و سراسر کشور، چهارشنبه ۲۱ آبان‌ماه در هتل شهاب گرگان برگزار می‌شود تا گره‌های ازدواج جوانان را در حد توان باز کنند.
کد خبر: ۷۹۱۵۸۱
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۰ - 10November 2025
به گزارش دفاع‌پرس از گلستان، حجت‌الاسلام «محمدباقر جلالی شاهکوه»مدیرعامل مجمع خیرین ازدواج جوانان، هدف از این همایش را تقویت همکاری خیرین برای تسهیل ازدواج جوانان عنوان و اظهار داشت: در این رویداد، علاوه بر خیرین استان گلستان، تعدادی از خیرین سراسر کشور نیز حضور خواهند داشت.
خیرین برای ازدواج جوانان گره‌گشایی می‌کنند
 
به گفته جلالی شاهکوه، هنرمندانی، چون جهانگیر الماسی و دیگر هنرمندان استانی و کشوری نیز در این همایش حضور خواهند یافت همچنین دو معاون سازمان بهزیستی اجتماعی وزارت کشور و احتمالاً نمایندگانی از وزارت ورزش نیز در این مراسم شرکت می‌کنند.
 
مدیرعامل مجمع خیرین ازدواج جوانان با اشاره به اینکه خیرین معمولاً در حوزه‌های خاصی فعالیت می‌کنند، بر اهمیت توجه به موضوع ازدواج جوانان تاکید کرد و گفت: امیدواریم با انعکاس این موضوع، خیرین بیشتری را به سمت حمایت از ازدواج جوانان سوق دهیم.
 
جلالی شاهکوه گفت: خوشبختانه شاهد توجه بیشتری به مسئله ازدواج هستیم، اما متاسفانه در استان گلستان، این موضوع هنوز به عنوان دغدغه اول مسئولان قرار نگرفته است، در حالی که مقام معظم رهبری همواره بر اهمیت این مسئله تاکید داشته‌اند.
 
وی با مقایسه گلستان با استان‌هایی مانند کرمان و همدان که ازدواج جوانان در آنها اولویت مسئولان است، افزود: در برخی شهرها، مسئولین به طور جدی پیگیر تسهیل ازدواج جوانان هستند، اما در گلستان این موضوع کمرنگ‌تر بوده است. 
 
جلالی شاهکوه با انتقاد از عملکرد اداره کل جوانان استان در حوزه ازدواج تصریح کرد: متاسفانه این اداره کل نتوانسته وظیفه خود را در این زمینه به درستی انجام دهد.
 
مدیرعامل مجمع خیرین ازدواج جوانان همچنین از فعالیت‌های این مجمع در حوزه فرزندآوری خبر داد و گفت: در یک سال اخیر، با نمایندگان ولی فقیه، مسئولان استانی و نمایندگان مجلس تعاملاتی داشته‌ایم و در زمینه فرزندآوری، کار‌های خوبی انجام شده است از جمله این کارها، اهدای هدیه به زوجین، پیگیری اشتغال آنها و کمک به دریافت وام است.
 
وی بر لزوم توجه بیشتر به توانمندسازی زوجین و ایجاد فرصت‌های شغلی برای آنها تاکید کرد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار