آزادسازی بیش از ۱۰ هزار متر از اراضی کشاورزی جویبار 

دادستان عمومی و انقلاب جویبار از آزادسازی بیش از ۱۰ هزار و ۴۰۰ متر از اراضی کشاورزی و قلع و قمع ۱۱ مورد دیوارکشی غیر مجاز در این شهر خبر داد.
کد خبر: ۷۹۱۶۱۵
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۴ - 10November 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «حمیدرضا آقایی» دادستان عمومی و انقلاب جویبار امروز (دوشنبه) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از احکام قلع و قمع اجرا شده، ۱۱ مورد در راستای تبصره دو ماده ۱۰ قانون مذکور مربوط به دیوارکشی و تفکیک غیر مجاز به مساحت ۱۰ هزار و چهارصد متر مربع در روستا‌های زغال منزل و زرین کلا بوده که با همکاری شهرداری کوهی‌خیل و حضور نیروی انتظامی و اکیپ صیانت از بستر تولید صورت گرفت و به چرخه تولید بازگشت.

آزادسازی بیش از ۱۰ هزار متر از اراضی کشاورزی جویبار 

دادستان عمومی و انقلاب جویبار با بیان اینکه هر گونه تغییر کاربری‌های غیر مجاز در اراضی زراعی و باغی جرم است افزود: براساس قانون، برخورد قاطع، قلع و قمع تغییر کاربری و اعاده به وضع سابق اراضی در اسرع وقت انجام خواهد شد.

وی از عموم مردم خواست هرگونه تغییر کاربری غیر مجاز در اراضی زراعی باغی، اعم از تفکیک، دیوارکشی، خاک برداری، خاک ریزی و احداث بنا را سریعاً اطلاع دهند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار