جمانه الغلای: نتایج نهایی انتخابات عراق هفته آینده اعلام خواهد شد

کمیساریای عالی مستقل انتخابات عراق اعلام کرد که نتایج نهایی انتخابات پارلمانی احتمالا در هفته آینده اعلام خواهد شد.
کد خبر: ۷۹۲۵۱۷
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۱ - 14November 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از خبرگزاری واع عراق، «جمانه الغلای» سخنگوی کمیساریای عالی، اظهار داشت: این کمیساریا در حال پردازش داده‌های مربوط به مراکز رأی‌گیری است که هنوز نتایج خود را ارسال نکرده‌اند. نتایج این مراکز وارد مرکز تجمیع و شمارش آراء می‌شود تا پس از محاسبه نهایی، برای اعلام نتایج رسمی و نهایی آماده گردد.

جمانه الغلای: نتایج نهایی انتخابات عراق هفته آینده اعلام خواهد شد

وی افزود: این روند به طور همزمان با رسیدگی به شکایت‌های انتخاباتی پیش می‌رود.

الغلای تصریح کرد: اعلام نتایج نهایی پس از پایان رسیدگی به شکایت‌ها انجام می‌شود و احتمال دارد در هفته آینده صورت گیرد. اعلام رسمی نتایج با تصمیم شورای کمیسر‌ها انجام خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: تمام تصمیم‌های شورای کمیسر‌ها در مدت سه روز پس از انتشار در وب‌سایت رسمی کمیساریا، قابل اعتراض در برابر هیئت قضایی انتخابات هستند. پس از آنکه مرحله بررسی شکایت‌ها پایان یابد که شامل ۷ روز کاری برای کمیساریا و ۱۰ روز برای هیئت قضایی است؛ فرایند انتخاباتی به‌طور کامل خاتمه می‌یابد.

انتهای پیام/ 271

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار