تولید کتاب‌های کمیک و تصویری با روایت وقایع جنگ در گیلان

مسئول انتشارات قدس ستاد کنگره ۸ هزار شهید استان گیلان با اشاره به نقش کتاب در شکل‌گیری تمدن و اهمیت نوآوری در تولید کتاب‌های تصویری و وقایع‌نگاری گفت: برای نخستین بار، کتاب‌های کمیک و تصویری با روایت وقایع جنگ تولید شده است.
کد خبر: ۷۹۲۷۱۱
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۴ - 15November 2025
«بهنام قلی‌پور» مسئول انتشارات قدس ستاد کنگره ۸ هزار شهید استان گیلان در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاع‌پرس از رشت با اشاره به جایگاه کتاب در فرهنگ و تمدن اظهار داشت: اگر متن و کتاب مفهوم داخلی نداشته باشد، پایه‌های اصلی جامعه از بین خواهد رفت. 
تولید کتاب‌های کمیک و تصویری با روایت وقایع جنگ در گیلان
مسئول انتشارات قدس ستاد کنگره ۸ هزار شهید استان گیلان با اشاره به شرایط جنگ ادراکی و هویتی، افزود: دشمن با قدرت به فضای مجازی و فیلم‌های یک ثانیه‌ای روی آورده است، در حالی که کتاب با اثرگذاری مستقیم بر ذهن، هویت پایدار می‌سازد و جامعه را در مسیر درست نگه می‌دارد. 
 
وی با بیان اینکه جامعه‌هایی که وقت بیشتری برای مطالعه کتاب می‌گذارند توسعه‌یافته‌تر هستند، گفت: جوامعی که بیشتر به سرگرمی‌های سطحی روی می‌آورند، از لحاظ توسعه‌یافتگی در سطح پایین‌تری قرار دارند. 
 
قلی‌پور با اشاره به دومین کنگره ۸۰۰۰ شهید استان گیلان، گفت: انتشارات قدس در این ایام بیش از ۶۱ عنوان کتاب منتشر کرده است؛ آثاری که به اذعان خوانندگان حرفه‌ای در سطح کشوری، از کیفیت بالایی برخوردارند. 
 
مسئول انتشارات قدس ستاد کنگره ۸ هزار شهید استان گیلان با بیان اینکه روایت شهدا در قالب داستانی برای مخاطب جذاب‌تر است، اظهار کرد: در حوزه رمان و داستان، ۲۵ عنوان اثر برگرفته از زندگی ۲۵ شهید بزرگوار منتشر شده است.
 
وی افزود: در بخش نوجوان نیز رمان‌هایی، چون «روز‌های فراموشی»، «دوچرخه طلایی»، «کوچکی بزرگ» و ... عرضه شده‌اند که با روایت‌های داستانی، زندگی شهدا را برای نسل جوان قابل‌درک‌تر کرده‌اند. 
 
قلی‌پور با اشاره به نوآوری در تولید کتاب‌های تصویری و وقایع‌نگاری گفت: برای نخستین بار، کتاب‌های کمیک و تصویری با روایت وقایع جنگ تولید شده است از جمله ۱ و ۱۰ دقیقه اثر «شعبانی‌نژاد» همچنین زندگینامه شهدا به سبک داستانی نوشته شده تا مخاطب به ادامه خوانش ترغیب شود. 
 
وی با بیان اینکه یکی از آثار شاخص در حوزه نوجوان کتابی با محوریت شخصیت شهید جمشید داداشی است، افزود: شهید دانش‌آموز نابغه در ۱۲ سالگی به شهادت رسید. 
تولید کتاب‌های کمیک و تصویری با روایت وقایع جنگ در گیلان
مسئول انتشارات قدس ستاد کنگره ۸ هزار شهید استان گیلان با بیان اینکه در مجموع، ۳۵ عنوان کتاب در حوزه کودک و نوجوان تولید شده است گفت: ۲۶ عنوان از این ۳۵ کتاب ویژه کودکان و بقیه برای نوجوانان است. 
 
قلی‌پور با اشاره به نقش نویسندگان محلی تصریح کرد: تمامی نویسندگان و دست‌اندرکاران این آثار بومی استان گیلان هستند و تلاش کرده‌اند با زبان و روایت محلی، وقایع را بازآفرینی کنند. 
 
وی از آثار تولیدی ویژه جنگ ۱۲ روزه گفت و افزود: از جمله آثار شاخص ویژه دفاع مقدس ۱۲روزه «کتاب‌های ۱ و ۱۰ دقیقه» و «پشاتن» اشاره کرد که به دوران جنگ ۱۲ روزه در پی حمله رژیم صهیونیستی به ایران می‌پردازند. 
 
مسئول انتشارات قدس ستاد کنگره ۸ هزار شهید استان گیلان به منظور دسترسی دانش‌آموزان به کتاب از رایزنی با مسئولان آموزش و پرورش گفت و ادامه داد: با توجه به حضور در عرصه دیجیتال، اقدام‌های فرهنگی برای انتشار نسخه‌های صوتی آثار نیز در حال پیگیری است.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار