افتتاح فاز یک خط ۳ مترو مشهد با حضور رئیس‌ جمهور

شهردار مشهد مقدس گفت: طی صحبتی که با استاندار خراسان رضوی شده، قرار است تا در اولین سفر رئیس‌جمهور به مشهد که به‌زودی انجام می‌شود، فاز اول خط سه قطار شهری به صورت رسمی افتتاح شود.
کد خبر: ۷۹۲۹۸۴
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۳ - 16November 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «محمدرضا قلندرشریف» شهردار مشهد در صد و شصت‌ و ششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، اظهار داشت: در موضوع سکوی دوم خط سه هم موضوع به ریاست شورا اطلاع داده شد و مراسم رسمی نداشتیم و بهره‌برداری فقط به‌ضورت آزمایشی است و در حال حاضر این خط از ساعت شش تا ۲۲ خدمت‌رسانی می‌کند. اما طی صحبتی که با استاندار شده، قرار است تا در اولین سفر رئیس‌جمهور به مشهد که به‌زودی انجام می‌شود فاز اول خط سه به صورت رسمی افتتاح شود.

فاز یک خط ۳ مترو مشهد با حضور رئیس‌جمهور به صورت رسمی افتتاح می‌شود

تقدیر نماینده ولی فقیه از افتتاح گذر پیر غلامان 

شهردار مشهد با اشاره به برگزاری اجلاسیه پیرغلامان حسینی در مشهد نیز گفت: از اتفاقات خوبی که هفته گذشته در مشهد افتاد، برگزاری اجلاسیه بین‌المللی تجلیل از پیرغلامان حسینی بود که به اذعان خیلی از آنها، این اجلاسیه در مقایسه با سال‌های گذشته، بی‌نظیر بود و آبروی مشهد حفظ شد.

وی ادامه داد: ایجاد «گذر پیرغلامان حسینی» کار ویژه این برنامه بود که آیت‌الله علم‌الهدی، نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی و امام جمعه مشهد از آن تجلیل کرد. این گذر در ره‌باغ حضرت زهرا (س) که یکی از مسیر‌های اصلی تشرف به حرم مطهر امام‌رضا (ع) است، رونمایی شد و ۱۴ عَلم که در شش گوشه آنها، نام و عکس پیرغلامان فقید درج شده است، در این مسیر نصب شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار