اختتامیه سی‌ودومین مسابقات قرآن و عترت بسیج در شهرستان شیروان برگزار شد

اختتامیه سی‌ودومین دوره مسابقات قرآن و عترت بسیج «چلچراغ آیه‌ها» با حضور فعالان قرآنی، خانواده‌ها و آحاد مردم در مسجد جامع شهرستان شیروان برگزار شد.
کد خبر: ۷۹۳۲۳۰
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۹ - 16December 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خراسان شمالی، اختتامیه سی‌ودومین دوره مسابقات قرآن و عترت بسیج «چلچراغ آیه‌ها» با حضور فعالان قرآنی، خانواده‌ها و آحاد مردم در مسجد جامع شیروان برگزار شد.

اختتامیه سی‌ودومین مسابقات قرآن و عترت بسیج در شهرستان شیروان برگزار شدحجت‌الاسلام «ایزانلو» معاون تعلیم و تربیت بسیج ناحیه شهرستان شیروان در این آیین با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ قرآنی در میان نسل نوجوان و جوان، اظهارداشت: این دوره از مسابقات با هدف انس هرچه بیشتر اقشار مختلف جامعه به‌ویژه نوجوانان و جوانان با قرآن کریم و معارف اهل‌بیت (ع) برگزار شد و شاهد حضور ارزشمند شرکت‌کنندگان در رده‌های سنی زیر ۱۶ سال و بالای ۱۶ سال بودیم.

اختتامیه سی‌ودومین مسابقات قرآن و عترت بسیج در شهرستان شیروان برگزار شدمعاون تعلیم و تربیت بسیج ناحیه شهرستان شیروان افزود: مسابقات قرآن و عترت بسیج در رشته‌های متنوعی از جمله حفظ قرآن کریم در سطوح مختلف، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، رشته‌های معارفی، مفاهیم قرآنی، تفسیر و طرح صراط برگزار می‌شود که نشان‌دهنده ظرفیت بالای قرآنی شهرستان شیروان است.

حجت‌الاسلام ایزانلو همچنین به بخش‌های پیرامون این مراسم اشاره و تصریح کرد: در حاشیه برگزاری اختتامیه مسابقات قرآنی و همزمان با ایام فرخنده ولادت حضرن زهرا(س)، از مادر شهید والامقام «پارسا سوزنی» تجلیل به عمل آمد که این اقدام، یادآور پیوند عمیق فرهنگ ایثار و شهادت با فرهنگ قرآن و اهل‌بیت (ع) است.

اختتامیه سی‌ودومین مسابقات قرآن و عترت بسیج در شهرستان شیروان برگزار شدوی با بیان اینکه برگزاری این مسابقات نقشی مهمی در ترویج معارف اسلامی و فراهم‌آوری فضایی برای رقابت سالم در حفظ و قرائت قرآن دارد، گفت: برگزاری مستمر چنین برنامه‌هایی با راه اندازی دارالقرآن مشکات بسیج شهرستان شیروان در دستور کار بسیج قرار دارد و تلاش می‌کنیم با برنامه‌ریزی منسجم، زمینه حضور گسترده‌تر اقشار مختلف در فعالیت‌های قرآنی فراهم شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار