اهدای هشت هزار جلد کتاب و دفتر به زندان‌های استان البرز

مدیرکل زندان‌های استان البرز گفت: همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی، به‌همت سازمان نهضت سواد آموزی کشور و با پیگیری مسئولان اداره کل زندان‌های استان البرز دو هزار جلد کتاب و ۶ هزار جلد دفتر به اداره فرهنگی و تربیتی زندان‌ها اهدا شد.
کد خبر: ۷۹۳۲۹۰
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۸ - 17November 2025

به گزارش دفاع‌پرس از البرز، «علی اصغر فتحی»، مدیرکل زندان‌های استان البرز ضمن تبریک هفته کتاب و کتاب خوانی اظهار داشت: در راستای توسعه همکاری با نهاد‌های آموزشی و ارتقای برنامه‌های فرهنگی و سطح سواد و آگاهی علمی زندانیان، دو هزار جلد کتاب با موضوعات متنوع از جمله آموزشی، دینی، روان‌شناسی، داستانی و مهارت‌های زندگی، به همراه ۴۰ کارتن دفتر ۴۰ برگ شامل ۶ هزار جلد توسط سازمان نهضت سوادآموزی کشور به اداره فرهنگی و تربیتی زندان‌های استان البرز اهدا شد.

اهدای هشت هزار جلد کتاب و دفتر به زندان‌های استان البرز

وی ضمن قدردانی از اقدام و حمایت‌های مسئولان سازمان نهضت سوادآموزی کشور با بیان اینکه گسترش کتابخانه‌ها، فراهم کردن امکانات و برنامه‌های آموزشی و فرهنگی و نیز مهارت آموزی برای زندانیان، نقش مؤثری در فرآیند اصلاح و بازگشت زندانیان به جامعه دارد، خاطرنشان کرد: اداره فرهنگی و تربیتی زندان‌های البرز با اجرای طرح‌های فرهنگی متنوع از جمله کلاس‌های سوادآموزی، مسابقات کتاب‌خوانی و کارگاه‌های مهارت زندگی، گام‌های مؤثری در جهت ارتقای سطح فرهنگی و علمی زندانیان برداشته است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار