به گزارش خبرنگار دفاعپرس از همدان، نشست معرفی و بررسی کتاب «همسفر آتش و برف» که مورد تقریظ رهبر انقلاب قرار گرفته و روایتگر زندگی شهید سعید قهاریسعید است، امروز (سهشنبه) در تالار شهید آوینی همدان برگزار شد.

سردار سرتیپ دوم پاسدار «مهدی ظفری» پیشکسوت دفاع مقدس و همرزم شهید قهاری، در این مراسم اظهار داشت: شهید قهاریسعید تمایلی به دیده شدن نداشت و همین ویژگی، همراه با مدیریت و فرماندهی دقیقش در سختترین شرایط، یکی از بارزترین خصائص او بود.
وی افزود: شهید قهاریسعید حتی در مواجهه با دشواریها و درگیریها با گروههای معارض، با آرامش و انصاف رفتار میکرد و همواره حقجویی و سلامت در عمل را سرلوحه کار خود قرار میداد.
این پیشکسوت دفاع مقدس ادامه داد: رفتار و منش شهید قهاریسعید در مواجهه با زیرمجموعههایش، نمونهای از مدیریت هوشمندانه و اخلاقی بود؛ او هیچگاه از حق تجاوز نمیکرد و تلاش داشت در سخنرانیها و اقداماتش، همسو با فرمایشات امام و رهبر معظم انقلاب عمل کند. نجابت و همراهی خانواده شهید، حتی در شرایط سخت امنیتی و خطرناک، نشان از اهمیت مسئولیتپذیری و تعهد به آرمانها دارد.
سردار ظفری همچنین با اشاره به ارزش تاریخی این کتاب، متذکر شد: تقریظ این اثر به منزله معرفی و پاسداشت مجاهدتهای شهید است و نباید تصور شود که عدم تقریظ برای هر کتاب، نشاندهنده بیاهمیت بودن آن است.
انتهای پیام/