فضای مجازی عرصه جدید اقتدار بسیج است

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام رضا (ع) گفت: فضای مجازی عرصه‌ای نوین برای اقتدار بسیج است که با نشر فرهنگ غنی، دست برتری را در مقابله با دشمنان فراهم می‌کند.
کد خبر: ۷۹۳۷۰۵
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۱ - 19November 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «عبدالرضا رستگار» مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام رضا (ع) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بسیج تفکر و اندیشه‌ای برگرفته از اسلام ناب و انقلاب سرخ سیدالشهدا است.

نماینده ولی فقیه در سپاه امام رضا (ع):فضای مجازی عرصه جدید اقتدار بسیج است

وی با اشاره به گستردگی جغرافیایی تفکر بسیج در جهان، خاطرنشان کرد: امروز بسیج به گستره جهان، این درخت طوبی، شاخه گسترده و الحمدلله در همه جا حضور دارد و با صدور انقلاب اسلامی به اقصی نقاط جهان، این تفکر و اندیشه هم همه جا را فرا گرفته است.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام رضا (ع) با اشاره به شعار‌های مردمی در حمایت از فلسطین، افزود: به برکت همین تفکر و اندیشه اسلام ناب و بسیجی، امروز بالای ۹۶ درصد مردم جهان فریاد مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا را سر دادند.

حجت‌الاسلام‌ رستگار با تأکید بر نقش‌آفرینی بسیج در عرصه‌های مختلف، گفت: بسیج هر کجا حضور پیدا کرد، دشمنان را ناامید و جوانان را امیدوار می‌کند. این تفکر و اندیشه، امروز کارسازترین تفکر در همه امور، خصوصاً خدمات‌رسانی و نبرد با دنیای استکبار، هم در حوزه سخت، هم نیمه سخت و هم نرم است.

وی با اشاره به تغییر تاکتیک دشمن به جنگ شناختی و ترکیبی، از اصحاب رسانه و فضای مجازی به‌عنوان «افسران جهاد» در این عرصه نام برد و خاطرنشان کرد: اصحاب رسانه در این عرصه هم مانند جنگ‌های نیمه سخت و سخت، درخشان عمل کرده‌اند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام رضا (ع) فضای مجازی را یک «معجزه» خواند که با به حداقل رساندن فاصله‌ها، امکان تبادل فرهنگ را فراهم کرده است و افزود: با فرهنگ غنی که بسیج دارد، دست برتری را در مقابل همه مکاتب غیرالهی داریم.

وی در پایان با بیان اینکه بسیج «کلید طلایی» و «دریای بیکران» است، خطاب به اصحاب رسانه گفت: بدانید هر قدمی که برمی‌دارید و دشمن را عصبانی می‌کنید، در پیشگاه الهی عملی صالح محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار