امیدآفرینی بسیج؛ پاسخ قاطع به جنگ رسانه‌ای استکبار است

فرمانده سپاه ناحیه تربت‌ حیدریه گفت: یکی از برکات بسیج، دمیدن روح امید در جامعه و دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی در برابر هجمه‌های رسانه‌ای و شناختی بیگانگان است.
کد خبر: ۷۹۳۷۱۷
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۱ - 19November 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، سرهنگ پاسدار «علی یعقوبیان» فرمانده سپاه ناحیه تربت‌ حیدریه در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای ۴۰۰ عنوان برنامه در هفته گرامیداشت بسیج؛ اظهار داشت: برنامه‌های هفته بسیج در سه سطح پایگاهی، حوزه‌های و شهرستانی نیز اجرا می‌شود.

امیدآفرینی بسیج؛ پاسخ قاطع به جنگ رسانه‌ای استکبار است

وی با بیان اینکه تمام برنامه‌های هفته بسیج با محوریت جهاد تبیین و امیدآفرینی اجرا می‌شود، افزود: یکی از برکات بسیج، دمیدن روح امید در جامعه و دفاع از آرمان‌های انقلاب در برابر هجمه‌های رسانه‌ای و شناختی بیگانگان است.

سرهنگ یعقوبیان با اشاره به سازماندهی ۲۷۱ گروه جهادی با حضور بیش از چهار هزار نیرو در سال ۱۴۰۳ تاکنون، گفت: این گروه‌ها تاکنون بیش از ۴۶ هزار نفر روز کار جهادی در عرصه‌های عمرانی، پزشکی، آموزشی و فرهنگی انجام داده‌اند.

فرمانده سپاه ناحیه تربت‌ حیدریه خاطرنشان کرد: بسیج سازندگی در این مدت ۲۲۱ پروژه عمرانی شامل؛ احیای قنوات، ساخت و مرمت مساجد، حسینیه‌ها، خانه‌های عالم و مدارس را اجرا کرده و حدود ۳ میلیارد تومان در این زمینه هزینه شده است.

وی از اهدای ۱۲۷ سری جهیزیه رایگان به خانواده‌های نیازمند خبر داد و گفت: ۹ قلم از این جهیزیه‌ها کالای ایرانی بوده و علاوه بر آن، ۱۶۰۰ مورد لوازم خانگی به ارزش ۱۲ میلیارد تومان نیز تهیه و اهدا شده است.

سرهنگ یعقوبیان ادامه داد: با کمک خیرین، تاکنون ۱۹ زندانی جرایم مالی با بدهی حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان آزاد شده‌اند و همچنین ۱۹ نمایشگاه اقتصاد مقاومتی با ۶۵۰ غرفه، به‌ویژه برای زنان سرپرست خانوار برگزار شده است.

فرمانده سپاه ناحیه تربت‌ حیدریه به حمایت‌های مالی بسیج اشاره کرد و گفت: از سال ۱۴۰۳ تا پایان مهرماه امسال، ۱۷۳ نفر تسهیلات اشتغال قرض‌الحسنه به مبلغ ۳۱ میلیارد تومان دریافت کرده‌اند و تاکنون ۷۵ صندوق قرض‌الحسنه مردمی با عضویت ۲۸۵۰ نفر تشکیل شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت‌های علمی بسیج پرداخت و بیان داشت: برای نخستین بار در شهرستان، پایگاه علمی نخبه‌پرور شهید کاظمی آشتیانی راه‌اندازی شده که تاکنون ۴۳ دانش‌آموز کم‌برخوردار را تحت پوشش قرار داده و نیمی از آنان در مدارس تیزهوشان پذیرفته شده‌اند.

سرهنگ یعقوبیان خاطرنشان کرد: همچنین طرح‌های علمی و پژوهشی پس از تأیید، با حمایت بلاعوض بین ۲۰ تا ۵۰ میلیون تومان پشتیبانی خواهند شد.

وی افزود: در قالب طرح امام صادق علیه‌السلام نیز دانش‌آموزان نخبه و مبتکر پس از تأیید، تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض دریافت خواهند کرد.

فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه به فعالیت‌های ورزشی اشاره کرد و گفت: در شهرستان تربت‌حیدریه حدود ۱۸ سالن و چمن و مکان ورزشی فعال وجود دارد که روزانه هزار نفر و در تابستان تا دو هزار و نفر از آنها استفاده می‌کنند و بسیاری از ورزشکاران بسیجی از این پایگاه‌ها به تیم‌های استانی، ملی و حتی بین‌المللی راه یافته و مدال کسب کرده‌اند.

سرهنگ یعقوبیان در خصوص پروژه مجموعه آبی بسیج تربت‌حیدریه گفت: این پروژه اکنون با پیشرفت ۷۰ درصد در اختیار بخش خصوصی است و تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد.

وی در تشریح این مجموعه آبی گفت: استخر ویژه بزرگسالان، خردسالان و جانبازان در این مجموعه آبی در کنار سونا، جکوزی، حمام ترکی، سالن بدنسازی و کافی شاپ نیز طراحی شده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار