وظیفه طلاب مطالبه‌گری و دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی است

نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: وظیفه طلاب مطالبه گری از ارزش‌های انقلاب اسلامی است.
کد خبر: ۷۹۳۸۰۷
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۳ - 19November 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گلستان،  آیت‌الله «سیدمحسن طاهری» نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری، در همایش پیشگامان رهایی که در حسینیه عاشقان ثارالله گرگان برگزار شد، اظهار داشت: پیوند عمیق و مبارک میان طلبگی و انقلابی‌گری لازمهٔ ایفای نقش روحانیت به عنوان وارثان انبیا است و وظیفه طلاب مطالبه گری از ارزش‌های انقلاب اسلامی است.
وظیفه طلاب مطالبه‌گری و دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی است
 
وی خاطرنشان کرد: این پیوند مولود نگاه دوراندیشانهٔ بنیانگذارِ جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) بود که خود مصداق بسیجی و انقلابی بودند.
 
آیت‌الله طاهری در تشریح ابعاد این پیوند به روحیه استکبارستیز، ظلم‌ستیز و عدالت‌خواه امام (ره) اشاره کرد و گفت: امام خمینی (ره) حتی در آخرین لحظات عمرِ شریفشان این روحیه انقلابی در ایشان تضعیف نشد و این میراث گرانبها به خلف صالحشان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) منتقل شد.
 
وی افزود: امید مقام معظم رهبری همچون امام راحل به روحانیون و طلابِ بسیجی است چرا که همواره پرچمداران این انقلاب، علما و روحانیت بوده‌اند و این مسیر باید با قوت هرچه بیشتری ادامه یابد.
 
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری ابراز کرد: تلاش‌های دشمنان انقلاب اسلامی برای تضعیف روحیه مردم به ویژه از طریق مشکلات اقتصادی و ترویج مفاسد فرهنگی و اخلاقی برچسب پوشیده نیست.
 
آیت‌الله طاهری افزود: دشمن با انواع ابزار‌ها از رسانه‌ها و فضای مجازی گرفته تا تحریم‌ها و نفوذ تلاش می‌کند تا مردم را از انقلاب دور کرده و ایمان آنها را متزلزل سازد. آیت‌الله طاهری طلاب و روحانیون را به حضور فعال در این عرصه‌ها مطالبه‌گری امر به معروف و نهی از منکر و دفاعِ قاطع از مرز‌های عقیدتی، اخلاقی و ارزشی جامعه فراخواند و بر لزوم حفظ این روحیه انقلابی تأکید کرد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار