سالانه بیش از ۷۰ اثر توسط اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس اصفهان منتشر می‌شود

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان اصفهان با اشاره به نقش کتاب در انتقال ارزش‌های دفاع مقدس، گفت: سالانه بیش از ۷۰ اثر توسط اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس اصفهان منتشر می‌شود.
کد خبر: ۷۹۳۸۴۵
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۸ - 19November 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اصفهان، سرهنگ پاسدار «محمد رضایی» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان اصفهان در بیست و یکمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت و در جریان «رویداد ملی قهرمان» که در موزه دفاع مقدس استان اصفهان برگزار شد، اظهار داشت: کتاب یکی از مهمترین ارکان انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل‌های بعدی انقلاب است.

سالانه بیش از ۷۰ اثر توسط اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس اصفهان منتشر می‌شود

وی با اشاره به سالروز دستور امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل بسیج، گفت: ایشان در همان پیام بر تشکیل بسیج جهان اسلام تاکید داشتند و امروز شاهد انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به کل جهان اسلام و تشکیل جبهه مقاومت هستیم.

رضایی با اشاره به نقش کتاب در انتقال ارزش‌های دفاع مقدس، ادامه داد: سالانه بیش از ۷۰ اثر در این مجموعه برای سنین و اقشار مختلف منتشر می‌شود.

وی اضافه کرد: این کتاب‌ها در قالب شعر، داستان، تاریخ شفاهی، اسناد و پژوهش برای رده‌های مختلف سنی تولید می‌شود و امسال برای اولین بار در هفته دفاع مقدس با همکاری دانشگاه‌های اصفهان اولین جلد از دانشنامه نقش اصفهان در دفاع مقدس منتشر شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها