به مناسبت هفته کتاب پویش اهدای کتاب در سنندج آغاز به کار کرد

سرپرست کتابخانه‌های عمومی شهرستان سنندج با اشاره به آغاز پویش اهدای کتاب در این شهرستان، گفت: این پویش با شعار‌های «کتاب با خواندن شنیده می‌شود» و «سکوت کتاب‌های خود را بشکنید» از امروز در میدان آزادی سنندج آغاز شده و تا سوم آذر ادامه خواهد داشت.
کد خبر: ۷۹۴۲۳۶
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۶ - 20November 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، «جبار طهماسبی» با اشاره به فرا رسیدن هفته کتاب و کتابخوانی اظهار کرد: پویش اهدای کتاب با شعار‌های «کتاب با خواندن شنیده می‌شود» و «سکوت کتاب‌های خود را بشکنید» از امروز در میدان آزادی سنندج و در کنار کیوسک راهنمایی و رانندگی آغاز شده و تا سوم آذر ادامه خواهد داشت.
 
به مناسبت هفته کتاب پویش اهدای کتاب در سنندج آغاز به کار کرد
 
وی افزود: شهروندان می‌توانند کتاب‌های مطالعه شده خود را به این پایگاه یا کتابخانه‌های محلی تحویل دهند تا برای غنی‌سازی کتابخانه‌های روستا‌ها و مناطق مرزی ارسال شود.
 
سرپرست کتابخانه‌های عمومی شهرستان سنندج عنوان کرد: هدف از اجرای این طرح، فراهم کردن دسترسی عادلانه‌تر به کتاب و حمایت از کتابخانه‌های روستایی است.
 
طهماسبی تصریح کرد: علاوه بر پایگاه جمع‌آوری کتاب در میدان آزادی، هر شهروند می‌تواند کتاب‌های موردنظر خود را به کتابخانه محله‌اش نیز اهدا کند، بنابراین ضرورتی ندارد که حتماً به میدان آزادی مراجعه شود و تمامی کتابخانه‌های شهرستان آمادگی کامل دارند تا کتاب‌های اهدایی مردم را دریافت کنند.
 
وی گفت: ما از نویسندگان، اهالی فرهنگ و عموم مردم دعوت می‌کنیم با اهدای کتاب، در ترویج مطالعه و تأمین نیاز فرهنگی روستا‌ها مشارکت کنند.
 
سرپرست کتابخانه‌های عمومی شهرستان سنندج به وضعیت زیرساخت‌های کتابخانه‌ای سنندج اشاره کرد و افزود: در شهرستان سنندج ۱۶ باب کتابخانه فعال داریم که ۱۰ کتابخانه در محدوده شهری و شش کتابخانه در روستا‌ها قرار گرفته است.
 
طهماسبی خاطرنشان کرد: رویکرد ما این است که کتابخانه‌ها فقط محل قرائت و امانت کتاب نباشند، بلکه به مراکز اجتماعی و فرهنگی تبدیل شوند، به همین دلیل برنامه‌های شهرستان را با مشارکت سازمان‌های مردم‌نهاد، انجمن‌های ادبی و گروه‌های مردمی اجرا می‌کنیم و از این پس برنامه‌ها تنها با حضور دستگاه دولتی برگزار نخواهد شد.
 
وی یکی از نیاز‌های اصلی کتابخانه‌های شهرستان را کمبود منابع به زبان کردی و کتاب‌های مورد نیاز جامعه اهل سنت دانست و تصریح کرد: نهاد کتابخانه‌ها به صورت متمرکز همچون سایر استان‌های کشور کتاب دریافت می‌کند، اما نیاز مخاطبان این شهرستان مقداری متمایز بوده و در حوزه کتب کُردی و اهل سنت بالا است.
 
سرپرست کتابخانه‌های عمومی سنندج، کمبود بودجه را از دیگر چالش‌های این حوزه دانست و گفت: در سال‌های اخیر توجه کافی به بخش فرهنگ نشده، اما امسال با مساعدت فرمانداری سنندج قرار است اعتبارات بهتری برای تجهیز و به‌روزرسانی کتابخانه‌ها اختصاص یابد.
 
طهماسبی آمار اعضای فعال کتابخانه‌های شهرستان را حدود ۱۵ هزار نفر اعلام کرد و افزود: این میزان نسبت به جمعیت شهرستان سنندج کم است و باید با فرهنگ‌سازی و توسعه برنامه‌های جذاب، جمعیت بیشتری را به کتابخانه‌ها و کتابخوانی جذب کنیم.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار