مسؤول بسیج سازندگی استان زنجان:

اولین رویداد استانی جایزه فردوس در زنجان برگزار می‌شود

سرهنگ «جهانبخشی» گفت: نخستین دوره استانی رویداد «جایزه فردوس» با هدف ترویج فرهنگ جهادی و تجلیل از خادمان واقعی مردم، به میزبانی استان زنجان برگزار می‌شود.
کد خبر: ۷۹۴۲۵۸
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۳ - 20November 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از زنجان، سرهنگ «اقبال جهانبخشی» مسؤول بسیج سازندگی استان زنجان امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: رویداد «فردوس» بر مبنای حرکت‌های جهادی رهبر معظم انقلاب در جریان زلزله فردوس شکل گرفته است. در سیزدهم شهریورماه سال ۱۳۴۷، زلزله‌ای شهرستان فردوس را لرزاند و در همان زمان، مقام معظم رهبری که آن روز‌ها طلبه‌ای جوان بودند با تشکیل گروهی از نیرو‌های مردمی، با نگاهی جهادی و روحیه‌ای ایثارگرانه به یاری مردم آسیب‌دیده شتافتند.

اولین رویداد استانی جایزه فردوس در زنجان برگزار می‌شود

وی افزود: به همین مناسبت، این روز به نام «روز فردوس» نامگذاری شده و اکنون این رویکرد جهادی در قالب «جایزه فردوس» در سطح کشور در حال الگوسازی و نهادینه‌سازی است.

مسؤول بسیج سازندگی استان زنجان تصریح کرد: این رویداد در سال گذشته در تهران برگزار شده بود، اما امسال برای نخستین بار، این رویداد در استان زنجان برگزار خواهد شد؛ و این رویداد با هدف شناسایی و تقدیر از خادمان واقعی مردم، گروه‌های جهادی و خیرانی که در مسیر محرومیت‌زدایی گام‌های مؤثری برداشته‌اند، طراحی شده است.

وی بیان کرد: در چارچوب این رویداد، ۱۵ کمیته تخصصی تشکیل شده که مأموریت دارند گروه‌های جهادی و خیران شاخص استان را شناسایی و ارزیابی کنند. در حال حاضر روند کمیته‌بندی و انتخاب گروه‌ها در زنجان در حال انجام است.

جهانبخشی ادامه داد: گروه‌های جهادی فعال در حوزه محرومیت‌زدایی پس از ارزیابی عملکرد رتبه‌بندی می‌شوند و بر اساس نتایج این ارزیابی، یک گروه به‌عنوان گروه شاخص استان معرفی خواهد شد. انتخاب نهایی این گروه با تأیید رئیس راهبری که فرمانده بسیج استان است، صورت می‌گیرد.

مسؤول بسیج سازندگی استان زنجان در تشریح عرصه‌های ارزیابی گفت: ارزیابی‌ها در بخش‌های عمرانی و ساخت‌وساز، فرهنگی و معنویت‌افزایی، مدیریت بحران و امدادرسانی، بهداشت و درمان، هنر و رسانه، خدمات مومنانه، جهاد تبیین، مسائل اجتماعی، اقتصاد مقاومتی و جهاد علمی صورت خواهد گرفت.

جهانبخشی خاطرنشان کرد: مراسم تجلیل از برگزیدگان استانی در نیمه دوم آذرماه برگزار می‌شود و گروه‌های برتر پس از معرفی در سطح استان، به مرحله کشوری اعزام شده و در آنجا از منتخبان نهایی سراسر کشور تقدیر به‌عمل خواهد آمد.

مسؤول بسیج سازندگی استان زنجان در پایان با تأکید بر اینکه هدف این رویداد ترویج فرهنگ خدمت بی‌منت به مردم است، گفت: «جایزه فردوس» تلاشی است برای زنده نگه داشتن روحیه جهادی و مردمی که از سال‌ها پیش در اندیشه و عمل رهبر معظم انقلاب ریشه داشته و امروز می‌تواند چراغ راه جوانان و نیرو‌های انقلابی کشور باشد.

انتهای پیام

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار