امام جمعه دامغان: معنویت و خدمت‌رسانی، برجسته‌ترین ویژگی‌های بسیج است

امام جمعه دامغان با گرامی‌داشت هفته بسیج، معنویت و خدمت‌رسانی را ماهیت اصلی این نهاد انقلابی دانست و تأکید کرد: بسیج امروز به یک اندیشه جهانی تبدیل شده و بسیجیان باید همچون گذشته عامل وحدت و پشتیبان دولت در رفع ضعف‌ها و تقویت توان کشور باشند.
کد خبر: ۷۹۴۳۷۴
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۹ - 21November 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از دامغان، حجت الاسلام «محمد حسن رستمیان» امام جمعه دامغان در خطبه‌های نماز جمعه این هفته دامغان به میزبانی مصلای این شهر ضمن گرامی داشت هفته بسیج بیان کرد: معنویت و خدمت به عنوان ماهیت اصلی بسیج یاد می‌شود.

امام جمعه دامغان: معنویت و خدمت‌رسانی، برجسته‌ترین ویژگی‌های بسیج است

وی افزود: تکیه گاه ما همواره خداوند بوده است و بدانیم در میدان‌هایی که دشوار به نظر می‌رسد؛ اگر وارد شویم و وظیفه خود را به درستی انجام دهیم؛ نصرت خداوند نصیب ما خواهد شد.

امام جمعه دامغان در ادامه گفت: امروز ایده و تدبیر الهی امام راحل برای تشکیل بسیج جهانی شده است و نه تنها در کشور ما بلکه در سراسر جهان این اندیشه رهایی بخش مؤثر و مایه سرافرازی آزادگان جهان شده است.

رستمیان با بیان اینکه آنچه در جنگ ۱۲ روزه به رخ دشمن کشیده شده است؛ انسجام و وحدت ملت ما بود که رهبر عزیزمان از آن به عنوان اتحاد مقدس یاد کردند تصریح کرد: بسیجیان ما باید همچون همیشه مبلغ و مایه وحدت در جامعه ما و بین همه اقشار باشند.

وی خاطر نشان کرد: بسیجیان عزیز ما باید به دولت کمک کنند؛ البته برخی دولت‌ها در طول تاریخ انقلاب دچار نقاط ضعفی بودند؛ اما ما باید با روحیه بسیجی و برای سربلندی کشور و کوری چشم دشمنان؛ نقاط ضعف را بر طرف و نقاط قوت را تقویت کنیم.

امام جمعه دامغان در خاتمه گفت: دشمن بداند؛ بسیجیان ما همچون همه میدان‌های خطیر گذشته؛ دستی که قصد تعدی به ایران عزیز داشته باشد را قطع خواهند کرد.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار