بسیج یک مکتب زنده و شجره طیبه با ریشه‌های ایمان و ولایت‌مداری است

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز گفت: بسیج تنها یک سازمان نیست؛ یک مکتب زنده و جاری و یک شجره طیبه با ریشه‌هایی عمیق در ایمان، اخلاص و ولایت‌مداری است که ارزش‌هایی همچون ایثار و خدمت بی‌منت را به جامعه تزریق می‌کند.
کد خبر: ۷۹۴۴۱۳
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۱ - 21November 2025

«امیرحسین دانش‌کهن»، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس از البرز، ضمن تبریک این هفته و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای بسیجی، بر نقش تاریخی و تمدنی بسیج و جایگاه این نهاد مردمی در صیانت از ارزش‌های انقلاب و تأثیر آن در عرصه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی تأکید کرد.

بسیج یک مکتب زنده و شجره طیبه با ریشه‌های ایمان و ولایت‌مداری است

وی اظهار داشت: بسیج تنها یک سازمان نیست، بلکه یک مکتب زنده و جاری و یک شجره طیبه با ریشه‌هایی عمیق در ایمان، اخلاص و ولایت‌مداری و نیز مکتبی است که ارزش‌هایی همچون شجاعت، ایثار، ازخودگذشتگی و خدمت بی‌منت را به بطن جامعه تزریق می‌کند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز با تأکید بر ماهیت تربیتی و فرهنگی این مکتب الهی ادامه داد: نسلی که در دامان بسیج رشد می‌کند، تنها به دنبال فعالیت ظاهری نیست؛ این افراد با بصیرت، تعهد و دلسوزی در میدان‌های دفاع، سازندگی، خدمت اجتماعی، عرصه‌های علمی و فرهنگی حضور پیدا می‌کنند و چراغ راه ملت هستند.

دانش‌کهن با بیان اینکه بسیجیان همان‌هایی هستند که در بزنگاه‌ها، کشور را از سخت‌ترین آزمون‌ها عبور داده‌اند، افزود: بسیج، مدرسه‌ای برای ساخت انسان‌های بزرگ است. اگر امروز به تاریخ دفاع مقدس نگاه کنیم، نام بسیج همچون ستونی استوار در تمام صفحات آن دیده می‌شود زیرا این نهاد تنها یک نیروی نظامی نبود، بلکه یک مکتب تربیتی بود که جوانان مؤمن را به سرمایه‌های بی‌بدیل انقلاب تبدیل کرد.

وی با تأکید بر اینکه هر بسیجی امروز میراث‌دار همان ستاره‌های درخشان است، عنوان کرد: تعداد زیادی از شهدای ما بسیجی بودند؛ جوانانی که با کمترین امکانات، اما با بیشترین ایمان، بزرگ‌ترین کارها را انجام دادند. آن‌ها با جان‌فشانی خود امنیت، استقلال و عزت ملی را تثبیت کردند و امروز نامشان همچون ستارگانی فروزان، همچنان راه را برای نسل‌های امروز و فردا روشن می‌کند.

دانش‌کهن به نقش سازنده بسیج در دوران پس از جنگ نیز اشاره کرد و ادامه داد: بسیج تنها در میدان نبرد فعال نبوده و نیست و امروز هم با همان روحیه عاشورایی، در عرصه‌های خدمت‌رسانی، فرهنگ‌سازی، توسعه علمی و فعالیت‌های جهادی حضور دارد و از محرومیت‌زدایی تا امدادگری، از مقابله با بحران‌ها تا کارهای دانش‌بنیان و علمی، بسیج همواره پیشگام بوده است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز اذعان داشت: بسیج یعنی حضور مسئولانه، یعنی جاهایی که کسی نیست، بسیج هست، یعنی امیدآفرینی در دل مردم، به‌ویژه در سخت‌ترین شرایط؛ این ویژگی بسیج است که آن را به سرمایه‌ای عظیم و پایان‌ناپذیر برای ملت ایران تبدیل کرده است.

وی بر ضرورت تداوم فرهنگ بسیجی تأکید کرد و یادآور شد: اگر امروز سخن از پیشرفت کشور، مسئولیت‌پذیری اجتماعی و اقتدار ملی می‌شود، پشتوانه‌اش همین روحیه بسیجی است. مکتب بسیج فقط برای امروز نیست؛ برای آینده جوانان ما و چراغ راهی است که باید نسل به نسل منتقل شود تا ارزش‌های انقلاب، ایمان، ایثار و خدمت در جامعه زنده بماند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در پایان ضمن تبریک هفته بسیج به بسیجیان، فرماندهان، رزمندگان و پیشکسوتان جهاد و شهادت استان البرز، خاطرنشان کرد: امید است با پیروی از رهنمودهای ولایت و حرکت در مسیر نورانی شهدا، روحیه جهاد، ایثار و خدمت بی‌منت در جامعه استمرار پیدا کند زیرا بسیج همان چراغی است که مسیر آینده ملت ایران را روشن نگه خواهد داشت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار